Met écht knapperige friet naar een take-away succesformuleGesponsord
Gesponsord

Gesponsord Met écht knapperige friet naar een take-away succesformule

Wanneer je take-away bestelt, wil je dat het eten nét zo lekker is als wanneer je er ter plekke in een restaurant je vork of tanden in zet. Best een uitdaging, weet de gemiddelde horecaondernemer die thuisbezorgt. Zeker wanneer er frietjes in het menu zitten.

Merel Keizers en Stefan Hoogeveen, oprichters van Oliver Green

Oliver Green breidt uit met derde vestiging in Amsterdam

Oliver Green, de snelgroeiende restaurantketen gericht op gezonde en duurzame maaltijden, opent binnenkort een derde vestiging in Amsterdam en kijkt verder naar landelijke uitbreiding.

Kerstmaaltijdboxen ook na corona nog onverminderd populair

Kerstmaaltijdboxen ook na corona nog onverminderd populair

Een maaltijdbox bestellen voor het kerstdiner is ook twee jaar na de laatste coronalockdowns onverminderd populair.

Homie presenteert zichzelf als uitdager van bezorgreuzen

Homie presenteert zichzelf als uitdager van bezorgreuzen

Online bestelplatform Homie timmert hard aan de weg. De dienst waarmee eten besteld kan worden, stelt goedkoper te zijn dan giganten als Thuisbezorgd en Uber Eats.

Sitedish helpt ondernemers om minder afhankelijk te zijn van grote bestelplatforms en hun kosten flink te verlagen.Gesponsord
Gesponsord

Gesponsord Zo besparen restaurants op commissies van bestelplatforms

Voor bezorg- en afhaalrestaurants wordt het steeds moeilijker om winstgevend te blijven door de hoge commissies van grote bestelplatforms. Deze commissies kunnen oplopen tot wel 30%. Het binnenhalen van bestellingen via een eigen bestelsite kan een oplossing zijn voor dit probleem. Maar hoe pak je dit aan? Twee restaurants delen in dit artikel hun ervaring met een eigen bestelomgeving.

Jaaroverzicht: wat bestelden gasten het meest in 2024?

Jaaroverzicht: wat bestelden gasten het meest in 2024?

Ook dit jaar werd er weer massaal eten besteld via Thuisbezorgd.nl bij de aangesloten restaurants.