Twee nieuwe leden voor Euro-Toques Nederland
Tijdens een lunch bij restaurant De Dyck in Woubrugge werden twee nieuwe leden van restaurantvereniging Euro-Toques Nederland geïnaugureerd.
Op deze pagina vind je verzamelingen van artikelen over alles wat te maken heeft met eten en drinken zoals het samenstellen van de menukaart, signature dishes van bekende chefs, recepten, inspiratie voor de seizoenen en alles voor de verschillende drankenkaarten. Direct hieronder vind je een uitgelichte selectie door de redactie.
Tijdens een lunch bij restaurant De Dyck in Woubrugge werden twee nieuwe leden van restaurantvereniging Euro-Toques Nederland geïnaugureerd.
Ontdek de veelzijdigheid van kiwi's in de keuken met deze eenvoudige kiwi recepten. De vier kiwi gerechten van Zespri zijn een inspiratie voor de...
Restaurant Aroma Fine Dining beleefde een mooie avond met hun twee gastchefs Sara Scarsella and Matteo Campagnucci van sterrenrestaurant Sintesi uit...
Ontdek de veelzijdigheid van kiwi's in de keuken met deze eenvoudige kiwi recepten. De vier kiwi gerechten van Zespri zijn een inspiratie voor de...
Raymond Plat, chef-kok en patron-cuisinier van restaurant Troef is door Stichting Dupan uitgeroepen tot Paling Patron van het jaar 2024/25. Tijdens...
Bij café Kennedie, onderdeel van Not Standard in het hart van Eindhoven, wordt boter op een verrassende wijze gepresenteerd; als een boterkaarsje. De...
Leon Mazairac deed na zijn koksopleiding aan de hotelschool in Koksijde (B) ervaring op bij gerenommeerde chefs in Parijs en Zwitserland. Hij staat...
Hoe maak je een goede menukaart? Je wilt de juiste prijzen hanteren, zorgen voor een mooie presentatie en wellicht meer omzet genereren door slimme...
Hoe kan je een keuken bestieren met een kok minder? En wat als jouw keukenteam minder uren wil draaien, maar je door personeelstekort geen extra...
Wat is de meerwaarde van het voeren van een dinerkaart met alleen menu's, of juist alleen à la carte? Misset Horeca zet het voor je op een rij.
Nederlanders zijn echte koffiedrinkers: koffie is na kraanwater het meest gedronken drankje en wereldwijd staan we derde als het gaat om...
Je bent horecaondernemer, hebt een terras en wil heerlijke cocktails schenken. Die zijn per slot van rekening helemaal in mode. Een probleem: dat is...
Als horecaondernemer kunnen de marges op wijnen natuurlijk zeer interessant zijn. Maar wat doe je als een gast vraagt of hij zijn eigen fles mag...
Horecajournalist Bianca Roemaat en horeca-adviseur Petra Venekamp zijn gespecialiseerd in het verbeteren van menukaarten. Door extra aandacht te...
Het loont voor horecaondernemers om verspilling in de keuken tegen te gaan. Niet alleen als het gaat om de inkoopkosten, maar ook om duurzamer te...