- Terras Top 100 onthult: waar horeca scoort en waar het misgaat
- Wees op tijd klaar: Niels Mulder waarschuwt voor (te) late personeelswerving
- 371 terrassen onder de loep: hier laten ondernemers het liggen
Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? Op deze pagina vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.
Zomaar een parasol op het terras is er al lang niet meer bij voor de gemiddelde horecaondernemer.
De vakjury legt pijnpunten bloot die ondernemers omzet kosten zonder dat ze het beseffen.
Welke geluidsnormen gelden er op het horecaterras? En wanneer wordt het stemgeluid van gasten wél meegerekend in het toegestane geluidsniveau, en wanneer niet?
De vakjury legt pijnpunten bloot die ondernemers omzet kosten zonder dat ze het beseffen.
Hulde aan alle horecaondernemers in Nederland. De uitstraling van medewerkers op het terras is al jaren dik in orde. Maar waar kunnen deze ondernemers nog op verbeteren?
Zowel de hoofdjury als de vakjury van de Terras Top 100 bestaat uit ervaren ondernemers, waaronder veel oud-winnaars van de wedstrijd. Welke tips geven zij aan horecaondernemers met een terras?
Het terrasseizoen staat voor de deur en een goede voorbereiding is het halve werk. We vroegen ondernemers uit de Terras Top 100 hoe zij hun terras aanpakken.
Bier, met en zonder alcohol, is nog steeds populair op het terras. Onderstaande terrasbieren hebben de brouwers voor de horeca in petto.
Nu de zonovergoten dagen zich aaneenrijgen, is al duidelijk welke drankjes op het terras draaien als een tierelier.
Een vroege lentezon en aangename temperaturen: hét recept voor een vol terras. Maar hoe zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt als het terrasseizoen onverwacht losbarst?
Een vorkje prikken op het terras moet vooral een leuke beleving zijn.