Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?
Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...
Op deze pagina vind je verzamelingen van artikelen over de bediening. Met tipverhalen, best practices of uitleg krijg je antwoord op vragen over dit onderwerp. Van gastbenadering tot het samenwerken binnen het team, digitalisering en hygiëne. Direct hieronder vind je een uitgelichte selectie door de redactie.
Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...
Misset Horeca behandelt veel gestelde vragen op gebied van horecapersoneel. Deze keer: Wat zijn officiële feestdagen en is een werknemer verplicht om...
Medewerkers werven of behouden voor het zomerseizoen. Als horecaondernemer in Den Haag weet Patrick van Aller, eigenaar van Gastropub Van Kinsbergen,...
Misset Horeca behandelt veel gestelde vragen op gebied van horecapersoneel. Deze keer: Wat zijn officiële feestdagen en is een werknemer verplicht om...
Misset Horeca behandelt maandelijks een veel gestelde vraag op het gebied van personeel. Deze keer: Mag een werknemer vakantie-uren meenemen naar het...
Ook in de horeca krijgen ondernemers te maken met ziekmeldingen. Hoe zit het nu precies met de loondoorbetaling bij ziekte in de horeca? Wat zegt de...
Rick komt niet opdagen. En hij heeft zich niet ziekgemeld op het werk. Niemand weet waar hij is. Wat doe je dan? Wat moet je als horecaondernemer dan...
Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...
Stef Driessen, sector banker Leisure bij ABN AMRO, is er van overtuigd dat je in de horeca je marge kan ver(drie)dubbelen door slim gebruik van...
Nog altijd dromen tal van jongeren van een mooie carrière in de horeca. Maar de generatie Z is ook kritisch, en hecht op de werkvloer bijvoorbeeld...
Hoe krijg je meer tipgeld van de gast. Daar hebben ervaren medewerkers in de bediening vast een mening over, maar wat veel mensen niet weten is dat...
Medewerkers werven of behouden voor het zomerseizoen. Als horecaondernemer in Den Haag weet Patrick van Aller, eigenaar van Gastropub Van Kinsbergen,...
Als kennis macht is, wat zou je dan doen met een 360° gastprofiel? Die vraag stond centraal tijdens een hospitality-event georganiseerd door de...
Steeds meer ondernemers willen voorkomen dat mensen weggaan en laten ze participeren in het bedrijf. Dat kan met een relatief simpele winstdeling,...
Vakantiepark Landal Landgoed 't Loo in 't Loo-Oldebroek heeft de primeur van de eerste zelfrijdende robot op een Europees vakantiepark. Deze...