Medewerker uit dienst
Collectie bijgewerkt op 24-06-2024
Conflictsituaties op de werkvloer moeten natuurlijk zo snel en goed mogelijk opgelost worden. Horecaondernemers krijgen in deze collectie oplossingen voor problemen als het gaat om fraude en diefstal, seksuele intimidatie, persoonlijke problemen van medewerkers en drugs en alcohol, en uitdiensttreding en ontslag.
Redenen voor ontslag
- Fraude en diefstal door medewerkers: wat te doen
- Aangifte doen: wat komt daarbij kijken?
- Diefstal uit de personeelsruimte: zo pak je het aan
- Diefstalpreventie: Mag een verborgen camera in de voorraadruimte?
- Seksuele intimidatie in de horeca: hoe ga je daar mee om?
- Tips.Zo voorkom je fraude door medewerkers
- Tips.Tips om diefstal door medewerkers tegen te gaan
Ontslag
- Stappenplan voor het ontslaan van een horecamedewerker via de kantonrechter
- Hoe ontsla je een medewerker die de kantjes er vanaf loopt?
- Wanneer en hoe kun je iemand op staande voet ontslaan?
- Ontslag met wederzijds goedvinden: zo werkt het
- Wat moet je in een beëindigingsovereenkomst zetten?
- Alles over de aanzegtermijn en de aanzegvergoeding
- Transitievergoeding uitrekenen na invoering WAB
- Tips.Stel deze vragen bij een exitgesprek
Niet gevonden wat je zocht?
Bekijk alle collecties of zoek in alle artikelen.