Twee nieuwe 'bistrobars' in Eindhoven; tweede zaak De Rozario ook open
In Eindhoven opent op korte termijn bistrobar Babette, vlak buiten het centrum, aan de Hoogstraat. Babette wordt het zusje van de zaken Le Cozy en...
In Eindhoven opent op korte termijn bistrobar Babette, vlak buiten het centrum, aan de Hoogstraat. Babette wordt het zusje van de zaken Le Cozy en...
Tijdens een lunch bij restaurant De Dyck in Woubrugge werden twee nieuwe leden van restaurantvereniging Euro-Toques Nederland geïnaugureerd.
Ontdek de veelzijdigheid van kiwi's in de keuken met deze eenvoudige kiwi recepten. De vier kiwi gerechten van Zespri zijn een inspiratie voor de...
Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...
Adrian Zarzo Habraken maakte in zijn allereerste jaar als chef en ondernemer al winst met zijn gelijknamige restaurant in Eindhoven. Inmiddels...
Op 4 mei herdenkt Nederland haar oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesmissies erna. Overal in het land is...
Eigenlijk droomt Solange Bogman als tiener van een eigen bakkerij. Ze rondt met succes haar patisserieopleiding af aan de hotelschool in Hasselt en...
In een wereld waar efficiëntie en precisie cruciaal zijn, staat de hotelsector voor een uitdaging: hoe kunnen ze de kwaliteit van schoonmaakdiensten...
Tim Dorissen gaat bij restaurant De Bokkedoorns de rol van maître op zich nemen en Barry Kleijne wordt maître-sommelier. Dorissen is al 12 jaar...
Live muziek in je horecazaak kan zorgen voor extra omzet, naamsbekendheid en gezelligheid. Maar los van de gage voor de artiesten, moet er ook...
Sergio Herman heeft van de Raad van State groen licht gekregen om zijn kookhoeve 'The Barn' te gaan realiseren in Retranchement. Daar wil Herman...
Iedere maand weer openen er nieuwe horecazaken hun deuren. Collega's die gepassioneerd starten met hun horecabedrijf en graag hun trots delen. Misset...
De duurzame hotelgroep Conscious Hotels opent in het voorjaar van 2025 hun eerste hotel buiten de hoofdstad. Het monumentale pand in Utrecht wordt...
Restaurant Aroma Fine Dining beleefde een mooie avond met hun twee gastchefs Sara Scarsella and Matteo Campagnucci van sterrenrestaurant Sintesi uit...
Raymond Plat, chef-kok en patron-cuisinier van restaurant Troef is door Stichting Dupan uitgeroepen tot Paling Patron van het jaar 2024/25. Tijdens...