Imperium horecatycoon Khalid Oubaha van ondergang gered
Goed nieuws voor de grootste horecaondernemer van oost-Nederland.
Op deze pagina vind je verzamelingen van artikelen over alles wat te maken heeft met bedrijfsvoering. Denk hierbij aan tips voor het werven en aannemen van nieuwe medewerkers, uitlegartikelen over wet & regelgeving en alles over het succesvol exploiteren van een horecazaak. Direct hieronder vind je een uitgelichte selectie door de redactie.
Goed nieuws voor de grootste horecaondernemer van oost-Nederland.
Brand komt relatief vaak voor in de horeca. En als er brand ontstaat in een bar of restaurant lopen de kosten vaak al snel hoog op.
Restaurant Poortman in Veeningen, dat werd gerund door het team van De Groene Lantaarn**, gaat de deuren na een half jaar toch weer sluiten. 'We...
Schenk of verkoop je alcohol in je bedrijf? Dan moet je volgens de Alcoholwet voldoen aan de eis Sociale Hygiëne.
Natuurlijk wil je als horecaondernemer het liefst bezig zijn met gastvrijheid en creativiteit. Toch is ook boekhouding een belangrijk onderdeel van...
De arbeidsmarkt in de horeca is krap. Daarmee vertellen we niets nieuws. Misset Horeca bundelt tips om goed horecapersoneel te behouden. Het gaat van...
Een Michelinster, je durft er niet op te hopen... maar stel dat? Dan wil je toch ook goed voorbereid zijn op de explosie aan gasten die de vermelding...
Brand komt relatief vaak voor in de horeca. En als er brand ontstaat in een bar of restaurant lopen de kosten vaak al snel hoog op.
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt ondernemer Ruud Bakker van restaurant Grill en Bar Dommel 18 in Eindhoven zijn tips over...
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt ondernemer Robin Vromans zijn tips over hoe om te gaan met kunstmatige intelligentie (AI)...
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt ondernemer Roy Spekhorst zijn tips over hoe om te gaan met omwonenden in geval van...
Misschien is de vraag wel actueler dan ooit: hoe houd je als horecabedrijf je marges op peil? Misset Horeca vroeg drie topondernemers naar hun...
Hanneke Schouten (65) runt al 25 jaar lang in haar eentje restaurant Bouchon du Centre, in het centrum van Amsterdam.
Enigszins verborgen in het centrum van Amsterdam huist al 40 jaar poolcafé De Keu. Mede-eigenaar Bas van der Voort over het succes van niets...
De eigenaren van Restaurant Aan de Poel**, maître Robbert Veuger, chefkok Stefan van Sprang en Sander de Jong, hebben een tweede zaak geopend: Bistro...