Overname voormalige discotheek Time Out in Gemert: eventlocatie krijgt nieuwe functies
De voormalige en legendarische discotheek Time Out in Gemert gaat een nieuwe fase in. De locatie is overgenomen door Keizersberg Vastgoed, per 1 juni 2026.
Op deze pagina vind je verzamelingen van artikelen over alles wat te maken heeft met bedrijfsvoering. Denk hierbij aan tips voor het werven en aannemen van nieuwe medewerkers, uitlegartikelen over wet & regelgeving en alles over het succesvol exploiteren van een horecazaak. Direct hieronder vind je een uitgelichte selectie door de redactie.
De voormalige en legendarische discotheek Time Out in Gemert gaat een nieuwe fase in. De locatie is overgenomen door Keizersberg Vastgoed, per 1 juni 2026.
Slecht nieuws voor gebruikers van boekingsplatform Booking.com: fraude via de site neemt toe.
Twintigers Sébastian van Zuiden, Sam Grimbergen, Eline van Zuiden en Morris Grimbergen verwezenlijken met Restobar Harvey hun ondernemersdroom.
Na waarschijnlijk een lange zoektocht, heb je de juiste persoon gevonden voor de vacature binnen jouw horecabedrijf.
Ter overname aangeboden: een horecabedrijf. Je ziet de advertenties regelmatig voorbij komen. Maar wat komt er allemaal bij kijken als je een horecabedrijf wilt overnemen?
Sinds een jaar is er een nieuwe Omgevingswet ingegaan. Deze wet gaat over de ruimte waarin we wonen, werken en ontspannen: onze leefomgeving.
In de horeca vinden soms bedrijfsongevallen plaats. Vaak gaat het om ongevallen door snijden, stoten, in contact komen met stroom, hitte (brandwonden), uitglijden, struikelen. Hoe ga je daar als ondernemer mee om?
De ramadan is de jaarlijkse vastenmaand van praktiserende moslims. Als werkgever ben je je werknemers tijdens de ramadan geen extra arbeidsvoorwaarden of aanpassing van werk, tijden of plek verschuldigd. Maar de werkgever is in het kader van zijn zorgplicht (Arbowet) en goed werkgeverschap wél verplicht om te zorgen voor veilige werkomstandigheden.
Ondernemers voorzien van adviezen om aan het eind van het jaar meer winst over te houden. Horeca-adviseur Franck Evers en zijn compagnon Frank Laumen schreven er een boek over: Essentiële horeca management strategieën voor de nieuwe generatie. Misset Horeca mag 15 tips weggeven. In dit eerste deel 8 tips over gastbenadering.
Melle Schellekens bestempelt zichzelf als creatieve ondernemer. Hij zette verschillende bedrijven op zoals The Good Roll en The Good Wine waarmee hij de wereld een beetje mooier wil maken. De ex-horecaondernemer geeft waardevolle tips en een 'routekaart' voor het bouwen van een horecaconcept, merk, service of dienst. ''Learning by doing' is het credo dat je ver zal brengen.'
Tijdens het PersoneelSymposium op de de Horecava komen horecaondernemers samen om te leren hoe ze hun teams optimaal kunnen laten presteren en hoe je horecatalent behoudt.
Twintigers Sébastian van Zuiden, Sam Grimbergen, Eline van Zuiden en Morris Grimbergen verwezenlijken met Restobar Harvey hun ondernemersdroom.
Taco Mundo viert dit jaar de 25e verjaardag. Dat doet de franchiseformule onder leiding van de nieuwe ceo Suze van der Horst, die haar stip op de horizon heeft gezet voor 2027.
In het pittoreske Lisserbroek, gelegen tussen de polders, bevindt zich restaurant Het Oude Dykhuys.
Op het terras van brasserie Anvers in Tilburg mag sinds oktober niet meer worden gerookt. Eigenaar Rob Michielsen doet dat vooral om zijn werknemers een 100 procent rookvrije werkplek te garanderen.