grow Recruitment
Nationale Krokettendag: lancering augurkenkroket en tips om te shinen met kroketten
Op 9 oktober is het Nationale Krokettendag. Augurkenkoning Oos Kesbeke lanceert augurkenkroktetjes. 8 tips om te shinen met kroketten.
Op 9 oktober is het Nationale Krokettendag. Augurkenkoning Oos Kesbeke lanceert augurkenkroktetjes. 8 tips om te shinen met kroketten.
Smeuïg vanbinnen, krokant vanbuiten en al jaren mateloos populair: de kroket. Op maandag 9 oktober wordt deze lekkernij weer geëerd met de jaarlijkse Nationale Krokettendag. Om deze dag groots te vieren deelt Kwalitaria samen met De Bourgondiër en Mora/De Vegetarische Slager gratis kroketten uit.
De luxe kroketten en bitterballen van Van Bommel Beef hebben een andere eigenaar. Annerie en Jeroen van Bommel hebben het Achterhoekse Toldijk ingeruild voor een toekomst als melkveehouders in Frankrijk. Hun concept 'van (Limousin-)koe tot kroket' hebben ze verkocht aan Klops Kroket uit Nunspeet.
Royal Spelt heeft de eerste volledig biologische bitterballen- en krokettenfabriek in Nederland geopend in Nieuwegein. Eigenaren Fabienne Muller en Michael Kapoen zijn deze fabriek gestart om de productie volledig in eigen hand te hebben.
Hoewel friet het kernproduct is in de Nederlandse cafetaria's, is het assortiment frituursnacks groot. Sterker nog, nergens ter wereld worden zo veel verschillende frituursnacks aangeboden als in onze cafetaria's. Lees het verhaal achter de toppers, varianten daarop en wat zijn de nieuwste ontwikkelingen?
Ze komen tijdens een autorit door de Achterhoek hun droomboerderij tegen. Annerie en Jeroen van Bommel zien door het achterstallig onderhoud heen de mogelijkheden om hun droom te realiseren: een vleesveehouderij met Limousin-runderen. Ze slachten niet voor biefstuk, maar voor kroketten en bitterballen.