Kroketten

Nationale Krokettendag: lancering augurkenkroket en tips om te shinen met kroketten

Op 9 oktober is het Nationale Krokettendag. Augurkenkoning Oos Kesbeke lanceert augurkenkroktetjes. 8 tips om te shinen met kroketten.  

Kroketten

Kwalitaria trakteert op gratis kroketten tijdens Nationale Krokettendag

Smeuïg vanbinnen, krokant vanbuiten en al jaren mateloos populair: de kroket. Op maandag 9 oktober wordt deze lekkernij weer geëerd met de jaarlijkse Nationale Krokettendag. Om deze dag groots te vieren deelt Kwalitaria samen met De Bourgondiër en Mora/De Vegetarische Slager gratis kroketten uit.

Kroketten

Nieuwe eigenaar voor 'koe tot kroket'-concept Van Bommel

De luxe kroketten en bitterballen van Van Bommel Beef hebben een andere eigenaar. Annerie en Jeroen van Bommel hebben het Achterhoekse Toldijk ingeruild voor een toekomst als melkveehouders in Frankrijk. Hun concept 'van (Limousin-)koe tot kroket' hebben ze verkocht aan Klops Kroket uit Nunspeet.

Oesterzwam kroket.
Horeca

Royal Spelt start biologische bitterballen- en krokettenfabriek

Royal Spelt heeft de eerste volledig biologische bitterballen- en krokettenfabriek in Nederland geopend in Nieuwegein. Eigenaren Fabienne Muller en Michael Kapoen zijn deze fabriek gestart om de productie volledig in eigen hand te hebben.

Horeca

Een overzicht van alle soorten frituursnacks in de cafetaria

Hoewel friet het kernproduct is in de Nederlandse cafetaria's, is het assortiment frituursnacks groot. Sterker nog, nergens ter wereld worden zo veel verschillende frituursnacks aangeboden als in onze cafetaria's. Lees het verhaal achter de toppers, varianten daarop en wat zijn de nieuwste ontwikkelingen?

Horeca

Van Bommel Beef: Kroketten en bitterballen van Limousin-runderen

Ze komen tijdens een autorit door de Achterhoek hun droomboerderij tegen. Annerie en Jeroen van Bommel zien door het achterstallig onderhoud heen de mogelijkheden om hun droom te realiseren: een vleesveehouderij met Limousin-runderen. Ze slachten niet voor biefstuk, maar voor kroketten en bitterballen. 

  1. Campagne jagersvereniging: geselecteerde cafetaria's serveren wildkroket
  2. KrokettenKunst in Nieuw-Weerdinge gesloten; horeca verplaatst naar Emmen
  3. Fastfoodketen Smullers speelt in op nieuw eetpatroon
  4. KrokettenKunst opent tweede locatie 'The Factory'
  5. Chef Menno Post geeft krokettenavontuur blijvend vervolg
  6. Nick van Waaijenburg maakt kersenkroket: 'Heerlijk met vanille-ijs'
  7. Piepers en Paupers serveert kroketten met kaas en bier van de buren
  8. Nieuwe tostibar verrast met Tosti Kroket: 'Bijna iedere dag een rij'
  9. Snackbarhouder komt met kruidnootkroket: 'Mensen zijn positief verrast'
  10. McDonald's introduceert Veggie McKroket
  11. Turkse Pizza met kroketten tijdens corona nog grotere hit in Utrecht
  12. Menu inspiraties met de Holtkamp Horeca croquetten
  13. 6 ambachtskroketten krijgen keurmerk op Nationale Krokettendag
  14. Nog één nachtje slapen: dit doen frituurders op Nationale Krokettendag
  15. Van Geloven: 'We zijn positief over de toekomst van fastservice'
  1. Grote stap voor Vanreusel: luxe kroketten en bitterballen uit eigen fabriek
  2. Brabanders smullen van de Winky; kruising kroket en bamischijf slaat aan
  3. Mijn snack: appeltaartkroket
  4. Mosselkroket viert tienjarig jubileum
  5. Snacks in de cafetaria: subtoppers & outsiders
  6. 50 jaar Holtkamp kalfscroquet: 'Dit is geen standaardproduct'
  7. Arn Zuyderduin: Kroket met kazigheid
  8. KrokettenKunst ziet belangstelling uit de horeca toenemen
  9. Holtkamp kalfscroquet bestaat 50 jaar
  10. Metamorfose afgerond: Cafetaria Prinsen is nu KrokettenKunst
  11. Jurgen Ottenhoff trots op Oma Bobs: 'Uniek wat we hebben bereikt'
  12. Kwalitaria lanceert 5 nieuwe winterspecials
  13. Cafetaria Prinsen gaat specialiseren en wordt krokettenbistro
  14. Vegetarische snacks in de cafetaria: het aanbod neemt toe, de vraag niet overal
  15. Kroketten van De Haagsche Croquetterij ook bij Hotel Des Indes