Nationale Krokettendag: lancering augurkenkroket en tips om te shinen met kroketten

Nationale Krokettendag: lancering augurkenkroket en tips om te shinen met kroketten

Op 9 oktober is het Nationale Krokettendag. Augurkenkoning Oos Kesbeke lanceert augurkenkroktetjes. 8 tips om te shinen met kroketten.  

Kwalitaria trakteert op gratis kroketten tijdens Nationale Krokettendag

Kwalitaria trakteert op gratis kroketten tijdens Nationale Krokettendag

Smeuïg vanbinnen, krokant vanbuiten en al jaren mateloos populair: de kroket. Op maandag 9 oktober wordt deze lekkernij weer geëerd met de jaarlijkse Nationale Krokettendag. Om deze dag groots te vieren deelt Kwalitaria samen met De Bourgondiër en Mora/De Vegetarische Slager gratis kroketten uit.

Nieuwe eigenaar voor 'koe tot kroket'-concept Van Bommel

Nieuwe eigenaar voor 'koe tot kroket'-concept Van Bommel

De luxe kroketten en bitterballen van Van Bommel Beef hebben een andere eigenaar. Annerie en Jeroen van Bommel hebben het Achterhoekse Toldijk ingeruild voor een toekomst als melkveehouders in Frankrijk. Hun concept 'van (Limousin-)koe tot kroket' hebben ze verkocht aan Klops Kroket uit Nunspeet.

Oesterzwam kroket.

Royal Spelt start biologische bitterballen- en krokettenfabriek

Royal Spelt heeft de eerste volledig biologische bitterballen- en krokettenfabriek in Nederland geopend in Nieuwegein. Eigenaren Fabienne Muller en Michael Kapoen zijn deze fabriek gestart om de productie volledig in eigen hand te hebben.

Een overzicht van alle soorten frituursnacks in de cafetaria

Een overzicht van alle soorten frituursnacks in de cafetaria

Hoewel friet het kernproduct is in de Nederlandse cafetaria's, is het assortiment frituursnacks groot. Sterker nog, nergens ter wereld worden zo veel verschillende frituursnacks aangeboden als in onze cafetaria's. Lees het verhaal achter de toppers, varianten daarop en wat zijn de nieuwste ontwikkelingen?

Van Bommel Beef: Kroketten en bitterballen van Limousin-runderen

Van Bommel Beef: Kroketten en bitterballen van Limousin-runderen

Ze komen tijdens een autorit door de Achterhoek hun droomboerderij tegen. Annerie en Jeroen van Bommel zien door het achterstallig onderhoud heen de mogelijkheden om hun droom te realiseren: een vleesveehouderij met Limousin-runderen. Ze slachten niet voor biefstuk, maar voor kroketten en bitterballen.