grow Recruitment
Zo bereiden chefs zich voor op Kerstmis: 'Slim inkopen en aandacht voor eigen medewerkers'
Aan kerst wordt dit jaar door de meeste chefs al vroeg gedacht. Soms werd zelfs al in de zomer gewerkt aan het menu voor de feestdagen.
Aan kerst wordt dit jaar door de meeste chefs al vroeg gedacht. Soms werd zelfs al in de zomer gewerkt aan het menu voor de feestdagen.
Restaurant Le Bon Vivant, onder leiding van chef-eigenaar Björn Dijkstra, legt met het nieuwe culinaire concept 'Dobbel Good' de lat hoog.
Zouden we de Nederlandse taal niet veel beter moeten gebruiken op onze menukaarten en in restaurants? 'Waarom kiezen we nog te vaak voor Franse en Engelse woorden?', vraagt Albert Kooy van Dutch Cuisine zich af. Wat vindt u?
Op 8 oktober 2024 vond de 57e editie van de ArsNova Culinary Prize (voormalig Prix Culinaire 'Le Taittinger') voor Nederland plaats.
Voor veel ondernemers en koks staat 7 oktober roodomrand in de agenda. Op die dag worden namelijk de Michelinsterren bekendgemaakt.
Op woensdag 26 september vond tijdens Gastvrij Rotterdam de voorronde van de Hanos Gouden Koksmuts plaats. Tien teams streden in twee rondes om een plekje in de finale.