Hotelschool The Hague
Nationale Frikandellendag: 10 weetjes over de populairste frituursnack
Februari is niet de maand van Valentijnsdag, maar van de Nationale Frikandellendag. Hier volgen 10 weetjes over de meest gegeten frituursnack van Nederland.
Februari is niet de maand van Valentijnsdag, maar van de Nationale Frikandellendag. Hier volgen 10 weetjes over de meest gegeten frituursnack van Nederland.
Joey Stinissen, Juliën van Loo en Tom Vinke treden toe tot club met 26 Nederlandse topchefs: Les Patrons Cuisiniers.
Hoe maak je een goede menukaart? Je wilt de juiste prijzen hanteren, zorgen voor een mooie presentatie en wellicht meer omzet genereren door slimme aanpassingen. Een 10-stappenplan menukaart maken: van prijsbepaling tot presentatie.
Op 15 januari was de derde editie van de voorronde van de Green Chefs Hat op de Horecava. Deze wedstrijd staat volledig in het teken van plantaardig koken.
Bij horecaondernemers en chefs is er amper kennis over de visindustrie, waardoor er vaak weinig duurzame keuzes worden gemaakt op de menukaart. Op de Horecava was er nadrukkelijke aandacht voor het thema. Hoe maak je betere keuzes? 'Alles begint bij bewustwording.'
Heemelrijck viert 75 jaar familiegeschiedenis met de opening van een nieuw restaurant en een bakkerij met wentelteefjes to go.