grow Recruitment
Menukaart winterterras: tips en hardlopers op een rij
Wat zet je op de menukaart van je winterterras? Misset Horeca verdiepte zich in de trends voor gerechten op het winterterras en zette tips op een rij.
Wat zet je op de menukaart van je winterterras? Misset Horeca verdiepte zich in de trends voor gerechten op het winterterras en zette tips op een rij.
Het platform We're Smart zet in op samenwerking tussen de beste groentechefs ter wereld door ze te stimuleren samen voor gasten te gaan koken.
Aan kerst wordt dit jaar door de meeste chefs al vroeg gedacht. Soms werd zelfs al in de zomer gewerkt aan het menu voor de feestdagen.
Restaurant Le Bon Vivant, onder leiding van chef-eigenaar Björn Dijkstra, legt met het nieuwe culinaire concept 'Dobbel Good' de lat hoog.
Zouden we de Nederlandse taal niet veel beter moeten gebruiken op onze menukaarten en in restaurants? 'Waarom kiezen we nog te vaak voor Franse en Engelse woorden?', vraagt Albert Kooy van Dutch Cuisine zich af. Wat vindt u?
Op 8 oktober 2024 vond de 57e editie van de ArsNova Culinary Prize (voormalig Prix Culinaire 'Le Taittinger') voor Nederland plaats.