Intratuin Maastricht
Unilever presenteert 4 top foodtrends: 'Zolang het eten maar iets met ons doet'
Unilever Food Solutions (UFS) presenteerde deze week Future Menus 2025 trendrapport.
Unilever Food Solutions (UFS) presenteerde deze week Future Menus 2025 trendrapport.
Hoe maak je een goede menukaart? Je wil de juiste prijzen hanteren, zorgen voor een mooie presentatie en meer omzet genereren door slimme aanpassingen. Een 10-stappenplan menukaart maken: van prijsbepaling tot presentatie.
Februari is niet de maand van Valentijnsdag, maar van de Nationale Frikandellendag. Hier volgen 10 weetjes over de meest gegeten frituursnack van Nederland.
Joey Stinissen, Juliën van Loo en Tom Vinke treden toe tot club met 26 Nederlandse topchefs: Les Patrons Cuisiniers.
Op 15 januari was de derde editie van de voorronde van de Green Chefs Hat op de Horecava. Deze wedstrijd staat volledig in het teken van plantaardig koken.
Bij horecaondernemers en chefs is er amper kennis over de visindustrie, waardoor er vaak weinig duurzame keuzes worden gemaakt op de menukaart. Op de Horecava was er nadrukkelijke aandacht voor het thema. Hoe maak je betere keuzes? 'Alles begint bij bewustwording.'