De zaal van Eden* in Waalre (bron: Manon van der Kuip)

Restaurant Eden* is verhuisd naar machtige locatie, chef Cooijmans opent ook tweede zaak

Restaurant Eden* is niet alleen verhuisd naar een machtige locatie, er is ook nog een toegankelijkere, tweede zaak geopend door chef en ondernemer Herman Cooijmans (35). 'Ik ben anders dan de rest ja, ik heb nu een dessert met octopus op de kaart.'

JRE-Nederland deelt jaarlijkse awards uit

JRE-Nederland deelt jaarlijkse awards uit

Tijdens het traditionele eindejaarsdiner heeft restaurantvereniging JRE-Nederland de jaarlijkse prijzen uitgereikt aan jonge en ambitieuze ondernemers.

Bjorn Massop wint internationale JRE-award 'Taste of Origin'

Bjorn Massop wint internationale JRE-award 'Taste of Origin'

Chef en mede-eigenaar Bjorn Massop van Restaurant Lokaal (Groene Michelinster) in Villa Ruimzicht in Doetinchem heeft de internationale Taste of Origin-award gewonnen.

Bjorn Massop

Dubbele nominatie chef Bjorn Massop van Restaurant Lokaal

Chef en mede-eigenaar Bjorn Massop van Restaurant Lokaal (beloond met een Groene Michelinster) in Villa Ruimzicht in Doetinchem is twee keer genomineerd voor een internationale vakprijs van Restaurantvereniging JRE.

Atelier ziet reserveringen binnenstromen na verkrijgen Michelinster

Atelier ziet reserveringen binnenstromen na verkrijgen Michelinster

'We worden al meer dan tien jaar getipt… En nu is het eindelijk zover. Een Michelinster!' Hans Kinkartz van Atelier in Gulpen heeft het gevoel dat hij sinds de presentatie van de Michelingids 2022 in een achtbaan zit.

Twee nieuwe leden JRE-Nederland

Twee nieuwe leden JRE-Nederland

Elk jaar worden de nieuwe leden van JRE-Nederland voorgesteld aan haar partners en de pers. Host en organisator van deze 'gastronomische kennismaking' was dit maal Rick Blanken van Ledeboer in Almelo.