grow Recruitment
JRE-Nederland deelt jaarlijkse awards uit
Tijdens het traditionele eindejaarsdiner heeft restaurantvereniging JRE-Nederland de jaarlijkse prijzen uitgereikt aan jonge en ambitieuze ondernemers.
Tijdens het traditionele eindejaarsdiner heeft restaurantvereniging JRE-Nederland de jaarlijkse prijzen uitgereikt aan jonge en ambitieuze ondernemers.
Chef en mede-eigenaar Bjorn Massop van Restaurant Lokaal (Groene Michelinster) in Villa Ruimzicht in Doetinchem heeft de internationale Taste of Origin-award gewonnen.
Chef en mede-eigenaar Bjorn Massop van Restaurant Lokaal (beloond met een Groene Michelinster) in Villa Ruimzicht in Doetinchem is twee keer genomineerd voor een internationale vakprijs van Restaurantvereniging JRE.
'We worden al meer dan tien jaar getipt… En nu is het eindelijk zover. Een Michelinster!' Hans Kinkartz van Atelier in Gulpen heeft het gevoel dat hij sinds de presentatie van de Michelingids 2022 in een achtbaan zit.
Elk jaar worden de nieuwe leden van JRE-Nederland voorgesteld aan haar partners en de pers. Host en organisator van deze 'gastronomische kennismaking' was dit maal Rick Blanken van Ledeboer in Almelo.
Marjolein van der Ham maakt kans op een internationale prijs voor sommeliers. Naast wijnkenner is Van der Ham mede-eigenaar van Orangerie de Pol in Doetinchem. Ze is als enige Nederlandse genomineerd.