Twee nieuwe leden JRE-Nederland

Twee nieuwe leden JRE-Nederland

Elk jaar worden de nieuwe leden van JRE-Nederland voorgesteld aan haar partners en de pers. Host en organisator van deze 'gastronomische kennismaking' was dit maal Rick Blanken van Ledeboer in Almelo.

Na een korte introductie over het reilen en zeilen van JRE in 2022 en de bestuurswissel sprak voorzitter Marko Karelse van Villa la Ruche ook nog even over de JRE-Awards van 2022.

Chef van het jaar is Marijn van de Worp van Restaurant Fizzy in Epe, Gastvrouw van het Jaar is Ellen Kinkartz van Atelier in Gulpen en Restaurant van het Jaar is Restaurant Lokaal in Doetinchem van Bjorn Massop.

Twee nieuwe leden JRE-Nederland

Karelse stelde ook twee nieuwe leden voor: Restaurant Goyvaerts van Jip, Yelle & Jesse Goyvaert uit Eindhoven en Restaurant Crèpes van Liset Bom uit Otterlo. De nieuwe leden stelden zich niet alleen persoonlijk maar ook culinair voor. Iedere gang werd door een van de chefs gekookt. Leerlingen van de Culinary Academy in Sofia, Bulgarije verzorgden in samenwerking met HRC-International het dessert.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.