Instructierecht in de horeca: 'Is kwartier voor tijd aanwezig betaalde arbeid?'

Instructierecht in de horeca: 'Is kwartier voor tijd aanwezig betaalde arbeid?'

Tijdens het PersoneelSymposium op Horecava krijgen horecaondernemers praktische handvatten om teams beter te laten presteren.

Foto-credits: Charlotte Mauritz / Annoncé Management

Merlet* wint NK Leermeester-Leerling in 2025, Bistro Sophie uit Eindhoven wordt tweede

Marco Helsloot en zijn leerling Bram Nicolai hebben het NK Leermeester-Leerling op de Horecava gewonnen. Zij volgen Kay Stevense en Gijs Boender van Hotel Restaurant 't Lansink* op.

Horeca Vakbeurs 2025 onthult definitief programma

Horeca Vakbeurs 2025 onthult definitief programma

Het definitieve programma voor Horeca Vakbeurs op 27, 28 en 29 januari 2025 in Evenementenhal Hardenberg is bekend.

Florentine Rijkmans over Horecava 2025: 'Nieuwe mogelijkheden en nooit meer verdwalen'

Florentine Rijkmans over Horecava 2025: 'Nieuwe mogelijkheden en nooit meer verdwalen'

Ook dit jaar belooft Horecava de belangrijkste plek te zijn voor kennisdeling en inspiratie in horecaland.

Tweede editie van Horeca Vakbeurs Hardenberg groeit hardGesponsord
Gesponsord

Gesponsord Tweede editie van Horeca Vakbeurs Hardenberg groeit hard

Na een succesvolle eerste editie wordt op 27, 28 en 29 januari de tweede editie van Horeca Vakbeurs georganiseerd. Naar verwachting groeit de horecabeurs in Evenementenhal Hardenberg dit jaar richting de 140 exposanten, met opnieuw namen als HANOS, Heisterkamp en Koppert Cress, maar ook nieuwe namen als Go-Tan en LA Streetfood. Eind januari is dit dé ontmoetingsplek voor ambitieuze horecaondernemers uit Noord- en Oost-Nederland.

Een zelfstandig massage-apparaat

Deze innovaties en producten vielen op tijdens internationale vakbeurs EquipHotel

EquipHotel, de internationale vakbeurs voor de horecasector, is weer in volle gang. Misset Horeca bezocht het meerdaagse event in Parijs en kwam bijzondere innovaties en producten tegen.