Vakbeurs EquipHotel staat weer voor de deur: design, diversiteit en strategie

Vakbeurs EquipHotel staat weer voor de deur: design, diversiteit en strategie

De komende editie van de EquipHotel Paris belooft een sprankelende editie te worden die internationale spelers uit de hospitalitysector samenbrengt. Van 3 tot en met 7 november 2024 vindt het toonaangevende B2B-event plaats in Parijs, waar professionals elkaar ontmoeten om ideeën uit te wisselen, inspiratie op te doen en samen de toekomst van de sector vorm te geven.

1. De hospitality wereld komt samen op de EquipHotel Paris

De EquipHotel Paris is veel meer dan alleen een vakbeurs. Het is hét evenement voor hospitality professionals en trekt elk jaar bijna 100.000 deelnemers uit meer dan 100 landen. Of het nu om exploitanten, eigenaren, architecten, ontwerpers, restaurateurs of investeerders gaat, dit event is erop gericht om aan de behoeften van de professionals in de sector te voldoen, zodat ze de nieuwste innovaties kunnen ontdekken en hun relaties in deze voortdurend veranderende markt kunnen versterken.

2. International Day: internationale expertise en hospitality

Op dinsdag 5 november organiseert de EquipHotel een Internationale Dag voor Design en Foodservice, met panels van internationale experts, waaronder ontwerpers, leiders in de wellness- en technologie-industrie, die debatteren over de huidige trends en toekomstige uitdagingen in gastvrijheid: het opnieuw uitvinden van luxe, de opkomst van de 'long stay', digitaal nomadisme, enz.

3. Women in Hospitality: diversiteit en inclusie vieren

De EquipHotel Paris is trots op de groeiende rol van vrouwen in de gastvrijheidsindustrie onder de aandacht te brengen. Tijdens de sessie "Women in Hospitality" delen invloedrijke leiders hun reis, uitdagingen en successen, terwijl ze initiatieven verkennen die meer inclusie en diversiteit in de sector ondersteunen. Een inspirerende gelegenheid om de stem van vrouwen te vieren en een toekomst van gelijkheid aan te moedigen.

4. Braintrusts: strategische workshops met marktleiders

Dit jaar zijn er ook denktanks onder leiding van leiders van grote hotelgroepen om nieuwe sleutels tot hotelmanagement te identificeren. Er zullen 4 belangrijke thema's aan bod komen: Is de komst van AI een bron van productiviteitswinst in het dagelijks management? Is design de sleutel voor de klantervaring? Kunnen kwaliteit en winstgevendheid hand in hand gaan in de wellnesssector? Hoe kan entertainment de F&B-sector omvormen tot een succesvolle en winstgevende business?

Belangrijke cijfers over EquipHotel

· 100.000 verwachte vakbezoekers

· 1.200 internationale exposanten

· Deelnemers uit meer dan 100 landen

· 5 beursdagen, conferenties, en workshops

· 100 conferenties en panels

Voor meer informatie of voor het aanvragen van toegangsbadges voor de beurts kunnen bezoekers terecht op de website van equiphotel.