1. Buskens in Nijmegen bekroond tot Wine Bar of the Year
  2. Gault&Millau brengt groots eerbetoon aan De Librije***: familiebedrijf en talentenfabriek
  3. NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst Beste Leerbedrijf Horeca, twee winnaars beste Leermeesters
  4. Restaurant Merlet* slaat dubbelslag en wint ook Open NK Koken
  5. Matthijs Welle wint de Hotello of the Year Award 2025
  6. Gastheer Geurt Jan Heikamp van de Koning van Denemarken is Toppr van 2024
  7. Frans Hazen van Grand Hotel De Draak krijgt Hart voor de Horeca Award
  8. Dit zijn de genomineerden voor de Horecava Awards 2025
  9. Kwalitaria de Clomp is Kwalitaria van het Jaar 2024
  10. FHC viert 30-jarig bestaan met gastronomische hoogstandjes en uitreiking van de Formule Awards
  11. JRE-Nederland deelt jaarlijkse awards uit
  12. We're Smart Awards uitgesteld vanwege zware overstromingen Valencia
  13. Noah Wynants van De Librije*** beste jonge chef van Europa
  14. Pieter Jan Kruithof van De Groene Lantaarn** wint Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs
  15. Dit zijn de finalisten van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs
  1. Quality Lodgings European Hotel Group of The Year
  2. Tom Vinke debuteert met één Michelinster voor De Kromme Watergang
  3. Restaurant Latour* behoudt ster onder leiding van chef Kenny Friederichs
  4. Restaurant De Kromme Dissel breekt record met Michelinster
  5. Restaurant Dignità en Boutique Hotel de Leijhof winnen Lightspeed Hospitality Awards 2024
  6. Emile Van der Staak bekroond tot 'Untouchable'
  7. Top 3 Publieksprijs Dutch Hotel Award 2024 bekend
  8. Restaurant Noor zevende in Europese lijst 'Top New Restaurants' op Amerikaanse OAD-ranglijst
  9. Dit zijn de drie finalisten van de Dutch Hotel Award 2024
  10. Chef-kok Raymond Plat van restaurant Troef verkozen tot Paling Patron
  11. Finalisten bekend van Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs
  12. Deze vijf hotelteams strijden om finaleplek Dutch Hotel Award 2024
  13. Stephan Stokkermans van Grand Hotel Huis ter Duin wint Outstanding Contribution Award
  14. Noël Vanwittenbergh ontvangt Lifetime Achievement Award van Gault&Millau
  15. Mark Visschedijk van Huize Bergen is F&B Professional of the Year 2024