Emile Van der Staak bekroond tot 'Untouchable'

Emile Van der Staak bekroond tot 'Untouchable'
Emile van der Staak met Xavier Pellicer (Healthy Kitchen, Spanje), René Mathieu (La Distillerie, Luxemburg).

Tijdens een speciaal Vip-diner in het Wereldmuseum in Rotterdam heeft We're Smart Emile Van der Staak, chef van De Nieuwe Winkel** officieel tot 'Untouchable' utgeroepen.

De avond werd kracht bijgezet door een uniek zesgangenmenu, bereid door drie van 's werelds beste groentechefs: Xavier Pellicer (Healthy Kitchen, Spanje), René Mathieu (La Distillerie, Luxemburg) en Emile van der Staak (De Nieuwe Winkel, Nederland). Van der Staak, die vorig jaar voor de tweede keer op rij de eerste plaats behaalde in de We’re Smart Top 100, werd tijdens de ceremonie om die reden gekroond tot 'Untouchable'. 

Untouchable worden is alleen mogelijk als het restaurant 2 jaar op rij op nummer 1 van de lijst met beste groenterestaurants ter wereld staat. Deze restaurants zweven als culinaire pure plantenwizards/pioniers boven de We're Smart TOP100.

We're Smart promoot individuen, restaurants en organisaties die groenten en fruit centraal stellen in hun voeding. 

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.