FreshRecruitment
KHN-voorzitter Marije Vuik: 'Duurzaam ondernemen is smaakvol en slim ondernemen'
Duurzaamheid in de horeca is allang geen niche meer. Maar hoe maken we het écht een vanzelfsprekend onderdeel van de menukaart?
Duurzaamheid in de horeca is allang geen niche meer. Maar hoe maken we het écht een vanzelfsprekend onderdeel van de menukaart?
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) maakt zich grote zorgen over de impact van de btw-verhoging op logies van 9% naar 21%, met name voor hotels in de grensregio's.
Op 1 april 2025 gaat het Horeca Ontwikkel Platform van start.
Arnhem likt zijn wonden. Bij een enorme brand in het centrum van de stad gingen tussen de acht en tien winkelpanden verloren. Volgens de Arnhemse tak van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) zijn drie horecabedrijven volledig verwoest.
In de horeca staan regelmatig vijf generaties samen op de werkvloer. Hoe maak je daar een succes van?
De QR-code in de horeca is op zijn retour.