Beste strandpaviljoen van Nederland staat weer in Zeeland

Beste strandpaviljoen van Nederland staat weer in Zeeland

Woest 17 in het Zeeuwse Nieuwvliet is het Beste Paviljoen van Nederland. Gerechten van topkwaliteit met gebruik van lokale ingrediënten, de warme gastvrijheid en de prachtige uitstraling van het paviljoen zijn beloond met de hoofdprijs.

Onder de indruk

Jury, mystery guests en publiek zijn nog meer onder de indruk van het strandpaviljoen dan vorig jaar. Toen won dit moderne paviljoen al de titel voor de Beste Nieuwkomer van 2023. Vorig jaar stond het beste strandpaviljoen van Nederland in het Zeeuwse Scharendijke.

De prijs is dit jaar uitgereikt door Saskia Geraeds van het Landelijk Bestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). De prijsuitreikingen vonden plaats bij Beachclub Perry’s, het beste paviljoen van 2023.

De beste

Naast de prijzen voor het Beste Paviljoen en de Schoonste Stranden, reikte de jury ondernemersprijzen uit voor de beste paviljoens in verschillende categorieën. De Beste Nieuwkomer is strandclub Horizon in Renesse. Het Meest Duurzame Paviljoen is Nederzandt in Zuid-Holland en Oranje Buiten in Hoorn is uitgeroepen tot het Beste Zoetwaterpaviljoen van 2024.

In detail uitgewerkt

Ook zijn er onderscheidingen voor Beste Paviljoens per provincie. De jury looft de concepten van de paviljoens. Die zijn tot in detail uitgewerkt en duurzaamheid, goed werkgeverschap en aandacht voor een schoon strand zijn daarbij onderdeel van veel ondernemingen.

Strandpaviljoen Woest 17 krijgt – vanzelfsprekend - ook de prijs voor het Beste Paviljoen van de provincie. In Zuid-Holland is het Katwijkse paviljoen Het Strand uitgeroepen tot Beste Paviljoen. In Noord-Holland prolongeert Zeezicht uit Castricum haar titel van Beste Paviljoen van de provincie en op de Waddeneilanden is Heartbreak Hotel op Terschelling tot slot verkozen tot het beste paviljoen.