Misset Horeca op de Horecava: Hal 10, stand 10.100

Misset Horeca op de Horecava: Hal 10, stand 10.100

Uiteraard is ook Misset Horeca op de Horecava van de partij. De stand van 's lands grootste horecavaktitel is te vinden in hal 10. op stand 10.100.

Het team van Misset Horeca geeft beursbezoekers een inkijkje in wat het merk Misset Horeca digitaal te bieden heeft. Van nieuws, achtergronden, interviews en tipartikelen, online abonnementen tot het topbereik voor adverteerders. Ook voor een leuke foto via de photobooth, een kop koffie van Buscaglione met een stukje appeltaart van Beuk of lekkernij van Lonka of een vers getapt Kroon-biertje zijn beursbezoekers van harte welkom op stand 10.100.

De redactie verstuurt iedere dag vanaf de beursvloer een Horecava-nieuwsbrief. Alle bezoekers van de Horecava zijn van harte welkom voor een praatje, kennismaking of ideeënuitwisseling met de redactie. Tevens zullen medewerkers van Misset Horeca aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Misset Horeca-partner Trustoo, de online marktplaats voor catering, heeft een beursactie: cateraars kunnen twee weken gratis een premium profiel aanmaken om eens uit te proberen.