Marjon Prummel

Hoofdredacteur Misset Horeca

Marjon Prummel geeft leiding aan de redactie van Misset Horeca. Ze is nauw betrokken bij de doorontwikkeling van het merk en is jurylid van de Terras Top 100 en de Dutch Hotel Award.

Restaurant Elysianne opent haar deuren: 'Een ode aan de smaken van Louisiana'
Restaurant Elysianne opent haar deuren: 'Een ode aan de smaken van Louisiana'

Restaurant Elysianne brengt de rijke smaken van de Creoolse keuken uit New Orleans naar Amsterdam.

Restaurant 't Zusje opent 37e vestiging in historisch pand in Zaandam
Restaurant 't Zusje opent 37e vestiging in historisch pand in Zaandam

't Zusje Zaandam bevindt zich in een prachtig gerenoveerd historisch pand, dat bekend staat om zijn klassieke architectuur en charmante details.

Restaurant Publique
Restaurant Publique sluit na 10 jaar zijn deuren

Na ruim 10 succesvolle jaren heeft eigenaar Sjoerd Smits besloten om een nieuwe toekomst tegemoet te gaan, buiten de horecawereld.

NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst Beste Leerbedrijf Horeca, twee winnaars beste Leermeesters
NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst Beste Leerbedrijf Horeca, twee winnaars beste Leermeesters

NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst is uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2024/2025. Er waren twee Beste Leermeesters.

Top 3 Open NK Koken met jury. Foto-credits: 
Charlotte Mauritz / Annoncé Management
Restaurant Merlet* slaat dubbelslag en wint ook Open NK Koken

Op 16 januari vond de tweede editie van het Open NK koken plaats. Deze wedstrijd stelt iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan een kookwedstrijd.

Matthijs Welle wint de Hotello of the Year Award 2025
Matthijs Welle wint de Hotello of the Year Award 2025

Tijdens de 20e editie van het HotelloTop Year Event in de RAI Amsterdam werd Matthijs Welle (HTH'04), CEO van Mews, bekroond met de Hotello of the Year Award.

Wie wordt de opvolger van Centraal Baarlo als winnaar van de Terras Top 100?
Inschrijving Terras Top 100 2025 geopend

Bedrijven die hun terras willen verbeteren én een kans willen maken op een plek in de lijst, kunnen zich weer inschrijven voor de Terras Top 100.

Opening Aziatisch Paviljoen in het teken van de hotpot
Opening Aziatisch Paviljoen in het teken van de hotpot

In hal 8 waan je je in Azië. De opening van het paviljoen staat in het teken van de hotpot,  al eeuwenlang populair in Azië, en ook in Nederland steeds geliefder.

Plantaardigede visfilet met zeewierhuid.
10 productintroducties vanaf de Horecava: van plantaardige visfilet tot Italiaanse koffiemelanges

Welke nieuwe producten zijn er op de markt voor de horeca? Misset Horeca maakte een rondje op de Horecava in de Rai in Amsterdam en zette een reeks innovaties op een rij.

Root Rizzler van Snack with Benefits, winnaaar van de Horecava Sustainability Award.
Vegan Visboer en Snack With Benefits winnaars Horecava Awards

Tijdens de opening van de Horecava zijn de winnaars van de Horecava Innovation Award en de Horecava Sustainability Award bekendgemaakt.