Maar liefst acht sommeliers wisselden de afgelopen maanden van baan. Zo stappen de sommeliers van Rijsel en Flore** in Amsterdam over naar respectievelijk Karakter Wijnimport en Anfors Imperial.
Deze sommeliers zijn van baan veranderd
- Wouter Denessen de maître sommelier van Flore** heeft het restaurant per 1 juli verlaten voor een een baan als wijnadviseur bij Anfors Imperial in Rotterdam
- Sasja Moonen is per juni van Bridges, het restaurant van Sofitel Legend The Grand, naar Central Park* in Voorburg gegaan
- Tom Tieleman vertrok in juni bij Bougainville* om als hoofd sommelier bij Spectrum** van Sydney Schutte in Amsterdam aan het werk te gaan
- Thijs Stut (ex Bord’Eau*) liet het gesloten Restaurant Sky in Arnhem achter zich om wine director en manager van De Mark en Hotel De Durgerdam in Durgerdam te worden
- Naduah Bronsveld stapte vorig jaar over van Flore** naar Kaagman & Kortekaas en werkt nu bij L’Atelier de Champagne in Amsterdam
- Isabelle Chow is inmiddels na ruim een half jaar vertrokken als sommelier bij RIJKS en is terug naar het restaurant van haar ouders, Akitsu in Amsterdam
- Jan-Jaap Altenburg voorheen als sommelier werkzaam bij Maeve en Bentinck staat in de recent geopende wijnbar Vindict in Amsterdam-Noord
- Koen Omes, de sommelier van Rijsel, is overgestapt naar Karakter Wijnimport in Amsterdam