Gesponsord

'Boost je business met de Summer Specials van Chocomel' 

'Boost je business met de Summer Specials van Chocomel' 

Afgelopen winter introduceerde Chocomel (FrieslandCampina) hun nieuwe horeca-concept, Chocomel voor Professionals. Nu geeft de fabrikant er een zomerse draai aan, speciaal gericht op het terrasseizoen: Chocomel Summer Specials. Dominic Bennis, F&B en Retail Manager van Avonturenpark Hellendoorn, gelooft in de verrassende koude Chocomel-recepten en gaat er deze zomer mee werken.

Na de succesvolle lancering van Chocomel voor Professionals een half jaar geleden, ligt de focus van het chocoladedrankenmerk nu op de zomer. ‘Koude Chocomel biedt dezelfde heerlijke smaak en ultieme verwenmoment als de warme variant’, aldus Tim Huges, Marketeer bij Chocomel.

‘Daarom introduceren we deze zomer verschillende Chocomel Summer Specials. Hiermee spelen we in op de veranderende horecamarkt, waarin beleving steeds belangrijker wordt, en hebben we een aantal geweldige koude variaties voor volwassenen ontwikkeld. Denk aan bijvoorbeeld de Iced Chocolate Coffee, Kokos Special (met en zonder Malibu), Aardbei Special, Chocolate Matcha. Smaken die perfect combineren met koude chocolade!’

Concept 

Bryan Hilders, Key Account Manager Horeca bij FrieslandCampina: ‘We willen horecaondernemers ondersteunen om samen te groeien en Chocomel ook in de zomer een volwassen positionering te geven. Chocomel voor Professionals is een concept dat namelijk het hele jaar door relevant is. De koude Specials zijn een perfecte aanvulling voor de menukaarten in de horeca, vooral op het terras, waar ze de ideale verfrissing bieden tijdens warme dagen. Of je nu een lunchroom, restaurant, grand café, of recreatiepark hebt, deze Chocomel Summer Specials gaan zowel de gastbeleving verbeteren als je omzet boosten.’ 

Avonturenpark Hellendoorn 

Dominic, F&B en Retail Manager, van Avonturenpark Hellendoorn is enthousiast over het plan en de Summer Specials van Chocomel. ‘Het samen bouwen aan de categorie Chocolade maakt het voor de horeca professional bijzonder interessant. Ik geloof erin dat het loskoppelen van deze categorie van koffie en thee een nieuwe dimensie aan mijn menukaart geeft. Al helemaal met de koude variaties op Chocomel die niet passend zijn bij koffie en thee.’

‘De samenwerking met Chocomel en FrieslandCampina is echt bijzonder en een inspirerende ervaring. Ze hebben ons voorzien van verschillende recepten en materialen die me enorm hebben geholpen bij het samenstellen van onze menukaart voor dit terrasseizoen. We hebben nu een aantal heerlijke, makkelijk te maken koude Chocomel Specials op de kaart staan, die niet alleen geweldig smaken, maar ook prachtig presenteren in het Chocomel-glaswerk! Dit past perfect bij Avonturenpark Hellendoorn, waar we de beleving voor onze gasten centraal stellen. Of ze nu met het gezin of met vrienden komen, we willen ze altijd iets unieks bieden voor hun dagje uit.’ 

Ontdek de recepten online 

Tim: ‘Avonturenpark Hellendoorn is slechts één van de vele horecagelegenheden die dit terrasseizoen met onze Summer Specials gaan werken. Op onze website vind je de recepten voor deze koude Specials en kun je ons receptenboek aanvragen, waarin alle recepten gebundeld zijn. Daarnaast bieden we gratis het nieuwe, chique Chocomel-glaswerk aan, omdat we horecaondernemers willen ondersteunen en geloven dat onze gezamenlijke creaties het beste gepresenteerd worden in de perfect serve.’

Dit artikel is gesponsord door FrieslandCampina.

Bekijk deze collectie

Drankenkaart

Duik in de wereld van smaak en verfijning met deze nieuwe collectie. Ontdek alles over de kunst van het samenstellen van de perfecte drankenkaart, van bieren tot cocktails, koffie tot thee en wijnen. Laat je inspireren door deskundige inzichten en trends die de gastbeleving naar een hoger niveau tillen.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.