Koreaans concept Gyojasang opent eerste Nederlandse vestiging in Amsterdam

Koreaans concept Gyojasang opent eerste Nederlandse vestiging in Amsterdam

Koreaanse horecaconcept Gyojasang opent begin mei de eerste vestiging in Nederland. Het restaurant komt aan de Amstelstraat in Amsterdam, op de locatie waar eerder Wagamama was gevestigd.

Gyojasang brengt elementen van de Koreaanse eet- en uitgaanscultuur samen in één formule. Na eerdere openingen in Brussel, Antwerpen en Barcelona is Amsterdam de volgende stap in de Europese uitrol. Deze Amsterdamse vestiging komt tot stand in samenwerking met de Aziatische Fulum Group, die het concept in Azië exploiteert. Het is ook de horecagroep achter restaurant Takumi.

Koreaanse keuken met moderne twist

De naam Gyojasang betekent ‘eettafel’ in het Koreaans en verwijst naar het delen van maaltijden en mensen met elkaar verbinden. De menukaart is een eerbetoon aan de traditionele Koreaanse keuken met een moderne twist. Van klassiekers zoals bibimbap en de pittige snack tteokbokki tot innovatieve gimbap-creaties en diverse Koreaanse pannenkoeken. Elk gerecht wordt bereid met verse ingrediënten. Het aanbod wordt aangevuld met Koreaanse cocktails en diverse soorten soju.

Eten en vermaak

Naast het restaurantgedeelte beschikt Gyojasang over faciliteiten die gericht zijn op ontspanning en vermaak, waaronder een privé-karaokeruimte en een photobooth. Daarmee speelt het concept in op de toenemende vraag naar horecaformules waarin beleving en ontspannen en genieten centraal staan.

Over Gyojasang

Gyojasang opende in 2024 zijn eerste Europese vestiging in Brussel. Sindsdien breidt het merk uit binnen Europa, met locaties in onder meer Antwerpen en Barcelona. Naast Amsterdam staat ook Rotterdam op de planning.

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.