Gyojasang brengt elementen van de Koreaanse eet- en uitgaanscultuur samen in één formule. Na eerdere openingen in Brussel, Antwerpen en Barcelona is Amsterdam de volgende stap in de Europese uitrol. Deze Amsterdamse vestiging komt tot stand in samenwerking met de Aziatische Fulum Group, die het concept in Azië exploiteert. Het is ook de horecagroep achter restaurant Takumi.
Koreaanse keuken met moderne twist
De naam Gyojasang betekent ‘eettafel’ in het Koreaans en verwijst naar het delen van maaltijden en mensen met elkaar verbinden. De menukaart is een eerbetoon aan de traditionele Koreaanse keuken met een moderne twist. Van klassiekers zoals bibimbap en de pittige snack tteokbokki tot innovatieve gimbap-creaties en diverse Koreaanse pannenkoeken. Elk gerecht wordt bereid met verse ingrediënten. Het aanbod wordt aangevuld met Koreaanse cocktails en diverse soorten soju.
Eten en vermaak
Naast het restaurantgedeelte beschikt Gyojasang over faciliteiten die gericht zijn op ontspanning en vermaak, waaronder een privé-karaokeruimte en een photobooth. Daarmee speelt het concept in op de toenemende vraag naar horecaformules waarin beleving en ontspannen en genieten centraal staan.
Over Gyojasang
Gyojasang opende in 2024 zijn eerste Europese vestiging in Brussel. Sindsdien breidt het merk uit binnen Europa, met locaties in onder meer Antwerpen en Barcelona. Naast Amsterdam staat ook Rotterdam op de planning.