'Ik ben ik trots op wat ik met het team in Zwolle heb neer mogen zetten. Coperto Restobar is sinds 2019 in bezit van een Bib Gourmand. Ook ben ik trots dat ik samen met het team van Restaurant Intens in Voorst, 5 jaar lang een Bib Gourmand heb mogen dragen.'
Jansen heeft alle verantwoordelijkheden overdragen. Zijn reactie: '2021 is voor mij persoonlijk een jaar geweest met veel veranderingen. En wijziging in mijn loopbaan in onze mooie branche is daarin de volgende stap. Eind april zal hier meer over bekend worden.'
Coperto Restobar
Welke koers Coperto Restobar nu gaat varen is nog niet precies bekend. Jansen: 'Ik hoop dat zij uiteindelijk voort blijven zetten waar we met elkaar aan hebben gewerkt. Ze hebben chef John Spruit gevraagd om mij voorlopig op te volgen.'
Remco Jansen is onder andere werkzaam geweest bij de Kromme Dissel, de Kersentuin en Het Koetshuis.