Inschrijving voor de Lekkerste Wedstrijden geopend

Inschrijving voor de Lekkerste Wedstrijden geopend
Jurybij de Lekkerste Wedstrijd, de lekkerste stamppot 2019

De inschrijvingen voor de Lekkerste Wedstrijden op de Horecava zijn geopend. Tijdens de editie van 2020 zijn er twaalf verschillende wedstrijden waar men uit kan kiezen.

Inschrijven voor een van die lekkere wedstrijden kan via wedstrijden.nl. Dit kan tot en met 10 november 2019. Bij meer dan 15 inschrijvingen, kan een voorronde worden uitgeschreven. Zijn er na 10 november nog geen vijftien inschrijvingen dan wordt de inschrijvingsdatum verlengd tot 31 december 2019.

Tijdens de editie van 2020 zijn er twaalf verschillende wedstrijden waar men uit kan kiezen. Onder andere de bekende Het Lekkerste Lunchgerecht en De Lekkerste Burger, is er ook een nieuwkomer: De Lekkerste Tosti. Het Lekkerste Frietje met topping gaat de 2e editie in en ook De Lekkerste Hotdog staat weer op de planning.

De Horecava in de Amsterdamse RAI is begin januari traditioneel het decor voor de Lekkerste Wedstrijden. Dit jaar kunnen deelnemers zich inschrijven voor: het lekkerste lunchgerecht horeca, lekkerste lunchgerecht catering, lekkerste lunchgerecht on te move, lekker anders, lekkerste hamburgermenu, lekkerste burger, lekkerste wintersoep, lekkerste tosti, lekkerste pannenkoek, lekkerste maaltijdsalade, lekkerste friet met topping en de lekkerste hotdog.

Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert vakwedstrijden voor de Fast Casual markt op de Horecava. Het doel van de wedstrijden is om de creativiteit van de Nederlandse horeca een kwaliteitsimpuls te geven. Professionals uit de branche dagen elkaar jaarlijks tijdens de Horecava uit tot het leveren van een topprestatie. De eerste wedstrijd om Het Lekkerste Broodje van Nederland werd gehouden in 1984, in het Postiljon Motel in Bunnik.