Sterrenchef François Geurds bakt champagne oliebollen voor goed doel

Sterrenchef François Geurds bakt champagne oliebollen voor goed doel

Zoals elk jaar draagt François Geurds de daklozen een warm hart toe. Dit uit hij onder andere door in de decembermaand warme maaltijden voor hen te koken. Geurds bakt nu ook champagne oliebollen voor goed doel.

Rotterdamse daklozen worden ieder jaar door Geurds getrakteerd op maaltijden tijdens de FG Foodmarket. Tijdens de FG Foodmarket bakt Geurds met zijn team culinaire champagne oliebollen. De gehele opbrengst van deze oudejaarslekkernij gaat naar de maaltijden voor de daklozen.

Sinds François Geurds de deuren van zijn restaurants in Katshoek, Rotterdam, heeft geopend wilde hij maar één ding, zijn liefde voor gastronomie delen met zoveel mogelijk mensen. ‘Het koken voor daklozen geeft een fantastische voldoening, ons vak bestaat uit sharing en dit is de ultieme vorm van delen met iedereen!’ aldus Geurds.

Foodmarket

Sterrenchef François Geurds verwent de daklozen van Rotterdam met heerlijke maaltijden. Hoewel corona de horeca bijzonder hard treft, wil François deze traditie van koken voor de plaatselijke daklozen voortzetten en vergeet hij de daklozen niet.

Daklozen kunnen genieten van diverse lekkernijen tijdens een foodmarket op 15 december die geheel volgens de coronamaatregelen georganiseerd wordt. François zal de geest van geven levend houden, vooral voor degenen die het meest behoefte hebben aan een beetje kerstsfeer. Rotterdamse daklozen zijn welkom bij de FG Foodmarket op 15 december tussen 12.00 en 17.00 uur bij François Geurds, Katshoek 37b, 3032 AE Rotterdam.

Champagne oliebollen

Om de FG Foodmarket voor de daklozen mogelijk te maken, bakt François Geurds met zijn team op 15 december gastronomische champagne oliebollen. De gehele opbrengst van de champagne oliebollen gaat naar de warme maaltijden voor de daklozen. Deze bijzondere champagne oliebollen kunnen besteld worden via takeaway@fgrestaurant.nl.

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.