Chef Michael van der Kroft aan de slag voor cateraar UMA Concepts

Chef Michael van der Kroft aan de slag voor cateraar UMA Concepts
Emy Koster, Michael van der Kroft, Tobias Overgoor en Ilse Lugard,

Michael van der Kroft en gastvrouw Emy Koster binden zich aan cateraar UMA Concepts, specialist in food & hospitality. Bij UMA staan duurzaamheid, kwaliteit, creativiteit en design centraal. Michael en Emy zullen UMA versterken in hun missie om unieke, hoogwaardige culinaire ervaringen te creëren.

Michael van der Kroft en Emy Koster van restaurant Tres, opgenomen in de Gault&Millau Nederland-gids met een beoordeling van 16 punten, vormen met hun jarenlange ervaring in culinaire innovaties een waardevolle toevoeging aan het UMA team. In hun restaurant Tres realiseren ze een andere beleving voor de gasten. Dit sluit naadloos aan bij de waarden en aanpak van UMA, in 2021 opgericht door Ilse Lugard en Tobias Overgoor.

Michael en Emy zullen met hun expertise en creativiteit bijdragen aan de verdere groei en verfijning van de diensten van het cateringbedrijf. Zij gaan in samenwerking met het huidige team van UMA de culinaire lijnen uitzetten in de nieuw te openen locaties en projecten van UMA.

'We zijn verheugd om Michael en Emy in ons team te verwelkomen. Hun expertise en passie passen perfect bij de kernwaarden van UMA,' aldus Ilse Lugard, medeoprichter van UMA Concepts. 'Met hun komst zetten we een belangrijke stap in het versterken van onze positie in de high-end hospitality-sector.'

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.