Michael van der Kroft en Emy Koster van restaurant Tres, opgenomen in de Gault&Millau Nederland-gids met een beoordeling van 16 punten, vormen met hun jarenlange ervaring in culinaire innovaties een waardevolle toevoeging aan het UMA team. In hun restaurant Tres realiseren ze een andere beleving voor de gasten. Dit sluit naadloos aan bij de waarden en aanpak van UMA, in 2021 opgericht door Ilse Lugard en Tobias Overgoor.
Michael en Emy zullen met hun expertise en creativiteit bijdragen aan de verdere groei en verfijning van de diensten van het cateringbedrijf. Zij gaan in samenwerking met het huidige team van UMA de culinaire lijnen uitzetten in de nieuw te openen locaties en projecten van UMA.
'We zijn verheugd om Michael en Emy in ons team te verwelkomen. Hun expertise en passie passen perfect bij de kernwaarden van UMA,' aldus Ilse Lugard, medeoprichter van UMA Concepts. 'Met hun komst zetten we een belangrijke stap in het versterken van onze positie in de high-end hospitality-sector.'