'We worden allemaal geconfronteerd met het personeelstekort in de horeca. De horeca fungeert als een broedplaats voor de Nederlandse arbeidsmarkt, aangezien het een van de sectoren is waar jongeren hun loopbaan starten. Echter, deze nieuwe generatie die op het punt staat hun eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten, vereist een andere benadering.'
Het TOPPR-initiatief zet maandelijks een horecamedewerker in de schijnwerpers, uitmondend in een publieksverkiezing tijdens de Horecava 2024. De eerste zes TOPPR's van 2023 zijn al bekend.
Genomineerden TOPPR
- Juni: Nini de Jongh - Club Cabo Zandvoort
- Mei: Tess van der Meer - Hotel Arsenaal Delft
- April: Kevin Raes - Stadsbrouwerij Maastricht
- Maart: Max ten Kate - Restaurant Goud Rotterdam
- Februari: Jennifer van Kouwen – Restaurant Vroeg Bunnik
- Januari: Rick Gresnigt - Restaurant Celine Nieuwegein
Daarnaast introduceert TIPPR de 'Horeca VIP Behandeling' en nodigt alle horecamedewerkers uit om deze zomer te genieten bij Club Cabo Hospitality Club in Zandvoort. Op hun vrije dag krijgen ze 15% korting en de beste tafel.
TIPPR vindt het tijd om de horeca te erkennen als de cruciale broedplaats van onze arbeidsmarkt en de waardering te geven die het verdient.