Hotelschool The Hague
Joost van der Minne general manager bij Hotel Kasteel Gemert Eindhoven
Joost van der Minne (40) is benoemd tot general manager van Hotel Kasteel Gemert Eindhoven Curio Collection by Hilton.
Joost van der Minne (40) is benoemd tot general manager van Hotel Kasteel Gemert Eindhoven Curio Collection by Hilton.
Tijdens het PersoneelSymposium op Horecava deelt Ray Klaassens, voormalig officier van de Special Forces en bekend van het tv-programma Kamp van Koningsbrugge, inzichten over persoonlijk leiderschap en samenwerking.
In de horeca vinden soms bedrijfsongevallen plaats. Vaak gaat het om ongevallen door snijden, stoten, in contact komen met stroom, hitte (brandwonden), uitglijden, struikelen. Hoe ga je daar als ondernemer mee om?
Misset Horeca zet de regels uiteen waaraan je als horecaondernemer moet voldoen als het gaat om vakantiedagen, vakantie verzoeken en het vakantiegeld.
De nieuwste generatie jongeren, zo tot ongeveer 23 jaar zijn een grote uitdaging voor de oudere generaties horecawerkgevers en leidinggevenden. Deze jongeren hebben namelijk veel hogere verwachtingen dan de oudere generaties, en zij zijn sneller gedesillusioneerd. Hoe stuur je ze aan en motiveer je ze om hun werk in de horeca goed te doen?
Een veel gestelde vraag op het gebied van personeel. Mag een werknemer vakantie-uren meenemen naar het nieuwe jaar?