1. Zo zit het met vakantie aanvragen, een verzoek weigeren en het vakantiegeld
  2. Zo motiveer je jonge medewerkers: 'Wees transparant, coach en geef ruimte'
  3. Mag een werknemer vakantie-uren meenemen naar het nieuwe jaar?
  4. Hoe ondernemer Alex Verburg talent behoudt voor de lange termijn
  5. Zijn horecamedewerkers verplicht om tijdens feestdagen te werken?
  6. Werknemers in zorg en horeca ervaren vaakst ongewenst gedrag
  7. Zo voer je een verzuimgesprek met een medewerker die vaak ziek is
  8. Video als trainingstool: 'Opleiden is het nieuwe werven'
  9. Onderhandelingsresultaat over nieuwe Horeca-cao: 'Ervaring blijft lonen'
  10. Onderzoek: Gastvriendelijkheid bepalend voor fooi
  11. Zo houd je je medewerkers tevreden voor langere tijd
  12. 7 tips om verzuim in de horeca te voorkomen
  13. Hoe ga je om met een overval: 'Probeer de rust te bewaren'
  14. Stappenplan: zo pak je een functioneringsgesprek aan
  15. Grootste personeelsfeest van de horeca is terug: 'De maandag is van ons'
  1. Hoe ga je om met agressie in de horeca? 'Cruciaal om de juiste signalen tijdig op te merken'
  2. Personeel mede-eigenaar maken; zo kun je het aanpakken
  3. Martijn Dresen nieuwe General Manager Hilton Amsterdam Airport Schiphol
  4. Horeca-cao moet zorgen voor eerlijk speelveld binnen de sector
  5. Het check-in gesprek: meer inzicht in werkbeleving medewerkers
  6. Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?
  7. Werken met hitte: zo zorg je goed voor je medewerkers
  8. Quintus te Duits nieuwe chef-kok restaurant Ovum
  9. Horecamedewerkers in vaste dienst jaloers op zzp'ers
  10. Daling ziekteverzuim in 2023 sterkst in horeca
  11. Mijlpaal voor House of Hospitality en DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
  12. Dit zijn de wetten in het arbeidsrecht waar je als horecaondernemer aan moet voldoen
  13. Temper krijgt gelijk in rechtbank: werkenden in horeca zijn zzp'ers
  14. Hoe zit het met vakantie tijdens ziektedagen?
  15. DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station investeert in welzijn