Video als trainingstool: 'Opleiden is het nieuwe werven'

Video als trainingstool: 'Opleiden is het nieuwe werven'

Nu het nog altijd lastig is om voldoende gekwalificeerd personeel te vinden, verschuiven sommige ondernemers de focus naar zelf opleiden.

Onderhandelingsresultaat over nieuwe Horeca-cao: 'Ervaring blijft lonen'

Onderhandelingsresultaat over nieuwe Horeca-cao: 'Ervaring blijft lonen'

Vakbonden FNV Horecabond en CNV en Koninklijke Horeca Nederland hebben een onderhandelingsresultaat bereikt over een nieuwe Horeca-cao vanaf 1 januari 2025.

Onderzoek: Gastvriendelijkheid bepalend voor fooi

Onderzoek: Gastvriendelijkheid bepalend voor fooi

Uit een onderzoek van tv-programma Radar blijkt dat het geven van fooi na een horecabezoek lang niet zo vanzelfsprekend is als vaak gedacht.

Zo houd je je medewerkers tevreden voor langere tijd

Zo houd je je medewerkers tevreden voor langere tijd

De arbeidsmarkt in de horeca is krap. Daarmee vertellen we niets nieuws. Misset Horeca bundelt tips om goed horecapersoneel te behouden. Het gaat van financiële middelen tot werksfeer en motivatie-tips.

7 tips om verzuim in de horeca te voorkomen

7 tips om verzuim in de horeca te voorkomen

Hoewel het verzuim in de horeca relatief laag is, kan het niet laag genoeg zijn voor een ondernemer. Een ongelukje met de fiets kun je moeilijk voorkomen. Maar veel verzuim heeft een niet medische oorzaak en daar kun je wel iets tegen doen. Zeven tips.

Dit beeld is gegenereerd met behulp van AI.

Hoe ga je om met een overval: 'Probeer de rust te bewaren'

Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt ondernemer Koen Hoeben zijn tips over hoe om te gaan met een overval en de nasleep daarvan.