Trompenburg Tuinen & Arboretum
KHN-voorzitter Marijke Vuik: 'Vijf generaties, één werkvloer: hoe maak je er een succes van?'
In de horeca staan regelmatig vijf generaties samen op de werkvloer. Hoe maak je daar een succes van?
In de horeca staan regelmatig vijf generaties samen op de werkvloer. Hoe maak je daar een succes van?
Er breekt een nieuw hoofdstuk aan voor De Beren in Bleiswijk. Tessa de Groot, een bekend gezicht binnen de vestiging, neemt het roer over.
De Nederlandse hotelmarkt heeft er een nieuwe speler bij: Arq Hotels.
Joost van der Minne (40) is benoemd tot general manager van Hotel Kasteel Gemert Eindhoven Curio Collection by Hilton.
Tijdens het PersoneelSymposium op Horecava deelt Ray Klaassens, voormalig officier van de Special Forces en bekend van het tv-programma Kamp van Koningsbrugge, inzichten over persoonlijk leiderschap en samenwerking.
In de horeca vinden soms bedrijfsongevallen plaats. Vaak gaat het om ongevallen door snijden, stoten, in contact komen met stroom, hitte (brandwonden), uitglijden, struikelen. Hoe ga je daar als ondernemer mee om?