grow Recruitment
Werknemers in zorg en horeca ervaren vaakst ongewenst gedrag
Werknemers in zorg en horeca ervaren het vaakst ongewenst gedrag op het werk.
Werknemers in zorg en horeca ervaren het vaakst ongewenst gedrag op het werk.
Als er sprake is van een hoog ziekteverzuim bij een horecamedewerker, dan is het tijd voor een gesprek.
Nu het nog altijd lastig is om voldoende gekwalificeerd personeel te vinden, verschuiven sommige ondernemers de focus naar zelf opleiden.
Vakbonden FNV Horecabond en CNV en Koninklijke Horeca Nederland hebben een onderhandelingsresultaat bereikt over een nieuwe Horeca-cao vanaf 1 januari 2025.
Uit een onderzoek van tv-programma Radar blijkt dat het geven van fooi na een horecabezoek lang niet zo vanzelfsprekend is als vaak gedacht.
De arbeidsmarkt in de horeca is krap. Daarmee vertellen we niets nieuws. Misset Horeca bundelt tips om goed horecapersoneel te behouden. Het gaat van financiële middelen tot werksfeer en motivatie-tips.