Gasten kunnen bij restaurant Bordeaux uitgebreid dineren van vers bereide gerechten volgens het ‘slow dining’ principe. ‘Ze hebben zeeën van tijd om te genieten van het diner’, aldus general manager Davey Bóné.

Vanuit de ruime keuken in Bordeaux worden de gerechten naar de tafels gebracht door middel van robots. Vervolgens serveert het team het eten uit op tafel. Bóné: ‘Met hun snelle en nauwkeurige bewegingen brengen deze innovatieve robots gerechten vliegensvlug naar de tafels. Lange wachttijden behoren tot het verleden, terwijl onze medewerkers zich volledig kunnen richten op persoonlijke service en interactie met gasten.’
Op de kaart van Bordeaux staan delicatessen en gerechten als oesters, garnalen, zalm, biefstuk, coquilles en sushi. Per gang kiest de gast één gerecht. ‘Met een panoramisch uitzicht op het Gooimeer kunnen gasten naast unlimited eten ook onbeperkt drankjes bestellen. Van een glas bubbels tot Bordeauxwijnen en van diverse gin-tonics tot speciaalbieren.’
Opening Bordeaux in Naarden
‘Het luxe gevoel van de menukaart van deze nieuwe hotspot komt terug in de inrichting. Comfortabel meubilair, chic servies en een fijne akoestiek. De combinatie van luxe, comfort, service en vers eten’, aldus Bóné. De opening van het nieuwe restaurant staat gepland op 15 juni 2023.