Ondernemers Saskia de Kuijer en Rik van de Laar startten vijf jaar geleden 6&24 aan de Haagse Nobelstraat. Nu openen ze een tweede zaak in Den Haag: Resumé by 6&24.
Het staat voor herhaling van de inhoud maar dan korter samengevat. Het is een verwijzing naar dezelfde kwaliteit en zelfde gastvrijheid maar dan in een kortere tijdsbestek.
'Met Resumé willen we dus de nieuwe hotspot van Den Haag worden en dus een snellere zaak neer zetten waar je heel de dag kan eten en drinken. We serveren dus 12 unieke Champagnes per glas en25 wijnen per glas. Aan de foodbar kunnen gasten aan de bar zitten en exclusieve happen/dranken en gerechten bestellen.
Zo kun je vanaf de bar live meekijken met de bereidingen van de chef.'
'We serveren enkel food bar happen en a la carte-gerechten.
Met de lunch serveren we ook een 2 a 3 gangenmenu gebaseerd op het seizoen en veelal lokaal. In de zomer heeft Resumé een terras aan het water. Resumé is geopend van donderdag t/m zondag van 12:00 tot sluit.'