Remco Jansen zal binnen deze organisatie meer op de achtergrond blijven. En gaat zich focussen op de productie en de kwaliteit van producten voor bedrijven en locaties die onder de vleugel van HIM+ vallen.
Tot deze groep behoren onder andere Hotel Villa Ruimzicht met Restaurant Lokaal dat een groene Michelinster heeft, LEV Foodbar dat is opgenomen als Bib Gourmand restaurant, van Mien, Hotel de wereld en het nog te openen 'The church' in de Luther kerk in Arnhem.
Over Remco Jansen
'Eigenlijk was ik al even op zoek naar een rol als deze. Ik vind het een eer en super tof te mogen aansluiten bij deze groep met prachtige ondernemingen. Het is een ambitieuze club mensen en er zit veel potentie in het brede geheel.'
Over Bjorn Massop van Villa Ruimzicht zegt hij: 'Hij is een ondernemer waarmee ik graag werk en ik hoop mee te mogen bouwen aan een mooie toekomst. De filosofie van Bjorn sluit erg aan bij de mijne. Zeker ook met het oog op 'groen' werken.'
'Het is ook echt een bewuste keuze geweest om dit pad in te slaan. Een andere setting en een andere structuur, maar ook meer balans in mijn privé. En toch werken aan een mooi product, met top kwaliteit en beleving. Waar nog veel projecten wachten op uitwerking voor de toekomst en waar ik graag in mee ga.'
Hij vervolgt: 'Ik hoef niet per se meer vooraan in de rij te staan. Het maakt me blij mee te doen en te werken met een aantal vakmensen, chefs en collega's waar we met elkaar een product neerzetten wat wordt gewaardeerd, top smaakt en er goed uit ziet', zo vervolgt hij.
CV Remco Jansen
Jansen werkte voorheen in Restaurant Intens in Voorst, Koninklijk Paleis het Loo in Apeldoorn en Coperto Restobar in Zwolle. Ook deed hij ervaring op De Kersentuin in Amsterdam en de Kromme Dissel in Heelsum.