Op het menu van Café Garçon staan veel klassiekers zoals een salade Niçoise met verse tonijn of een baguette met steak en gruyère. Ook een klassieke steak tartaar, een piepkuikentje van de rotisserie of blini's met warm gerookte zalm of escargots staan op de kaart.
De sommelier selecteerde met meerdere wijnimporteurs 90 wijnen voor de wijnkaart, met extra veel aandacht voor de witte bourgognes en rode bordeaux.
Ode aan Frankrijk
Het restaurant ademt de sfeer van een Franse bistro. Door de antieke tegels, de karakteristieke lampen en houten meubels wanen gasten zich in de interbellumperiode. Het gobelin wandtapijt heeft een prominente plek in de bistro en is een ode aan Frankrijk.
Horecazaken die ook recent geopend zijn:
Bjorn Stukje opent Bistro Hero in Den Dolder
The Church opent in voormalige Lutherse kerk
Oudgedienden Ron Blaauw en 212 starten Restaurant Troef Restaurant Envy wordt café restaurant Verlan
BN’ers openen antipasti concept Bar Basta