1. Espresso Bar Hagen opent vestiging in Amsterdam
  2. Tula cantina: Overdag Mexicaanse patisserie, in de avond mezcal
  3. Joris Bijdendijk over strategie, het aannemen van tandartsen en zijn rol als chef: 'Het is géén marketing'
  4. Exclusieve Nobu Hospitality van Robert De Niro en Nobu Matsuhisa komt naar Amsterdam
  5. Hotel The ED Amsterdam is nu Leonardo Hotel Amsterdam
  6. Waardevolle f&b-lessen voor hoteliers tijdens Independent Hotel Show
  7. Dennis Huwaë keert met bistro Féline terug naar plek waar het voor hem allemaal begon
  8. Café Restaurant Sandberg opent in Stedelijk Museum
  9. Michelin-festival in The White Room: meer dan 15 internationale sterrenchefs naar hoofdstad
  10. Chef Willem-Pieter van Dreumel verlaat Koninklijk Huis voor een nieuwe uitdaging
  11. Binnenkijken bij Café Café: 'Restaurant met minikroeg en grootste terras van 020'
  12. De L'Europe Amsterdam verbindt gastronomie en gastvrijheid in haar vijf horecaconcepten
  13. Oud-medewerkers van restaurant De Juwelier* openen restaurant Veneur
  14. Won Yip heeft Palladium overgenomen: 'We gaan het Leidseplein weer laten bruisen'
  15. Graphite van Peter Gast verloor Michelinster en heeft nu de deuren gesloten
  1. Mycelium is een veelzijdig product: gaan we het ook terugzien in de Nederlandse horeca?
  2. Stefan Melcherts nieuwe general manager Sofitel Legend The Grand Amsterdam
  3. Nieuwe Horecabeleid 2025 van Amsterdam kan grote gevolgen hebben voor horecabedrijven
  4. Jacob-Jan Boerma opent 'pretentieloze toptent' met Tijn Verstappen
  5. Binnenkijken bij Grand Café Mahler op de Zuidas
  6. Gespot bij Rokin 85: 5 unieke ervaringen - van dineren in een wijnvat tot disco op het toilet
  7. Onno Kokmeijer is gelukkig in nieuwe rol: 'Trots en ego zijn grootste problemen in horeca'
  8. Restaurant Mitts breidt uit met een tweede zaak: Papillon
  9. Restaurant Bolenius* opent tweede restaurant bij Rembrandtpark
  10. Ondernemers van Troef openen tweede zaak: restaurant Toet
  11. Binnenkijken bij Barbue in The Hoxton: van cocktailbar naar evenementenlocatie
  12. Drie nieuwe zaken voor Younique Concepts: twee Pesca-restaurants en Café Café
  13. 7 vragen aan Riad Farhat over conceptontwikkeling: 'Een ziel bepaalt het succes'
  14. Won Yip: 'Ik wil niet hip, niet trendy. Daar kan ik de kost niet mee verdienen'
  15. Multifunctioneel restaurant Copain opent in Amsterdam Noord