Verkiezing Leukste horecateam gestart

Verkiezing Leukste horecateam  gestart

Ook dit jaar wordt weer gestart met de zoektocht naar het leukste horecateam van Nederland. De winnaar krijgt een budget voor een personeelsfeest.

Horecateams kunnen zich nu voor de voorrondes aanmelden via een creatieve inzending. De finales vinden plaats tijdens de Week van de horeca tussen 19 en 24 september.

Gastvrijheidstrainers Milo Berlijn en Patrick Treichl zitten net als vorig jaar weer in de jury.

Vorig jaar won ’T Noorden uit de tientallen inzendingen. Dit team kwam als winnaar uit de bos vanwege de samenwerking, de sfeer, en ontwikkeling.

Inschrijven

Bedrijven die zich dit jaar gaan gaan inschrijven, moet in hun aanmelding laten zien hoe zij samenwerken en hoe er aan training – en ontwikkeling wordt gedaan.

De Week van de horeca

Tijdens de Week van de horeca worden de finalisten bezocht door de juryleden Milo Berlijn en Patrick Treichl. 'Tijdens deze verkiezing zien we echt wat de horeca nou zo een mooie branche maakt om in te werken. Je ziet hoe teamwork, plezier en persoonlijke ontwikkeling zoveel horecamedewerkers voldoening geeft', aldus Treichl.

Deelname is gratis. Aanmelden kan via www.weekvandehoreca.nl. De winnaar krijgt een cheque t.w.v. € 1.000,- om te besteden aan een personeelsfeest.

De verkiezing

De verkiezing is een initiatief van de Week van de horeca, de XXL editie van de Nationale Horecadag en vindt plaats tussen 19 en 24 september. Tijdens de Week van de horeca worden horecamedewerkers extra in het zonnetje gezet door werkgevers, worden er diverse events georganiseerd door het land en organiseren horecaopleidingen – en horecabedrijven workshops en open dagen voor nieuw horecatalent.