Uiteraard is de bodem van de pizza licht en luchtig. Daarop komt een dikke pastasaus van Bloody Mary, gemaakt met 010 vodka. De smaak van chef Patrick ’t Harts visrestaurant Zeezout zit in de toppings: gamba’s, zoetzuur van selderij, Parmezaan krokantjes, dille en zeezout.
Bij Sugo worden Romaanse pizzaslices: pizza al taglio geserveerd. De handgemaakte pizzabodems zijn licht, luchtig, krokant en zonder vet. De toppings worden dagelijks vers in de Sugo-keukens bereid. Het bereidingsproces van de bodem van tarwe, spelt en soja duurt tot zo’n 72 uur. Vervolgens worden de rechthoekige platen voorzien van uiteenlopende verse (vegetarische) toppings , waaronder buffelmozzarella, truffelsalami en kalamata olijven.
Pizza al taglio
In 2014 opende Sugo de eerste vestiging in het centrum van Rotterdam. Het concept van de pizza al taglio – Italiaans voor gesneden pizza – was toentertijd nog vrij onbekend in Nederland. De vierkante stukken pizza hebben een luchtige en knapperige bodem en zijn voedzaam en lekker voor de lunch, voor bij de borrel of als diner.
Inmiddels is Sugo niet alleen een hit in Rotterdam, maar ook in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven én België.