Dennis de Prie gaat van Onder de Linde naar Limes aan den Rijn

Dennis de Prie gaat van Onder de Linde naar Limes aan den Rijn

Dennis de Prie is gestopt bij restaurant Onder de Linde in Noordwijk en de overstap gemaakt naar een pas nieuw geopend restaurant in Valkenburg (Zuid-Holland): Limes aan den Rijn. Onder de Linde wordt voortgezet door René Oudshoorn.

Na 9 jaar was Dennis de Prie toe aan een nieuwe uitdaging: het opzetten van een nieuw restaurant met een 'open keukenconcept'. Samen met Daan Reijngoudt, voormalig souschef van Allemansgeest te Voorschoten, moet Limes aan den Rijn op de culinaire kaart worden gezet. Het nieuwe restaurant in Valkenburg heeft een prachtige open keuken die centraal centraal in het restaurant staat.

Limes aan den RijnDe heren hebben ervaring opgedaan bij restaurants als de Burgemeester, Onder de Linde, Allemansgeest en de Moerbei. U kunt gratis voor de deur parkeren en bij mooi weer is het goed vertoeven op het terras aan het water. Met de boot aanmeren is ook geen probleem, er zijn voldoende aanlegsteigers. LIMES aan den Rijn ligt direct gelegen aan de N206, op steenworp afstand van de A44, nabij Leiden en is open voor (zakelijke) lunch en diner. Onder de Linde wordt voortgezet door chef-kok René Oudshoorn.