Brass Boer is geen tweede 'De Librije'. Wel krijgt het een ‘wereldse, toegankelijke kaart mét de signatuur van De Librije’ en ook de wijnen worden zorgvuldig geselecteerd.
Bekijk hier het video-interview met Jonnie en Thérèse Boer over de nieuwe zaak
Nauw betrokken op afstand
Volgens Boer is het met de nieuwe naam ook duidelijk dat ‘Jonnie en Thérèse’ er bij betrokken zijn. ‘Maar niet dat we er dagelijks zijn. Twee keer per jaar zullen we erheen vliegen. Maar we zijn Jonnie Boer en Thérèse Boer op Bonaire natuurlijk wel heel direct betrokken.’ Een deel van het personeel van De Librije gaat ook op Bonaire aan de slag.
'Naam Brass Boer geeft duidelijkheid'
De naam is volgens de Zwolse driesterrenchef ook duidelijk voor wat de bedoeling is van het restaurant. ‘Aan de ene kant lijkt het nu meer van ons. ‘By Jonnie en Thérèse’ kan wellicht overkomen alsof alleen onze naam erop geplakt wordt, terwijl we natuurlijk wel heel nauw bij het concept betrokken zijn.’