De winnaar van de 2017 editie was Restaurant Vinkeles* in Amsterdam. Dit jaar zullen er ook bekende chefs uit Zwitserland en België plaatsnemen in de jury. Volgend jaar mogen ook restaurants uit België meedoen aan de wedstrijd.
Dit jaar is de opdracht een vegetarische amuse te creëren die past bij de Cava Gramona Gran Reserva 'Imperial' Brut 2013.
Over de inschrijving:
• Na de inschrijving van een restaurateur via de website ontvangt deze gratis een fles Cava Gramona Gran Reserva 'Imperial' Brut 2013 om inspiratie op te doen voor een bijpassende vegetarische amuse.
• Door de inschrijving wordt er een uitgebreide omschrijving en goede foto verwacht van een amuse van de deelnemer. Zie de website voor inspiratie en voorbeelden.
• De deelnemers zijn vrij in de keuze van servies (bordje, glaasje, lepel, etc.) en ingrediënten.
• De amuse moet 100% vegetarisch zijn.
• De inschrijving sluit op 9 september 2018.
Prijzen
1ste prijs
• Een reis voor 2 nachten en 2 personen naar Barcelona inclusief vlucht en hotel.
• Een bezoek aan Gramona, de kelder, wijngaarden en een verzorgde wijn-spijs degustatie.
• Een volledig verzorgd diner voor 2 personen in Barcelona in een restaurant bekroond met een Michelinster.
• 50% korting op de Cava Gramona Gran Reserva 'Imperial' Brut voor 3 maanden.
2de prijs
• Een reis voor 2 personen naar Barcelona inclusief vlucht.
• Een bezoek aan Gramona, de wijngaarden en een uitgebreide tapas lunch met de Cava’s van Gramona in de kelder.
• 25% korting op de Cava Gramona Gran Reserva 'Imperial' Brut voor 3 maanden.
3de prijs
• Een volledig verzorgd diner voor 2 personen bij Restaurant Vinkeles* in Amsterdam, de winnaar van de 2de Gramona Amuse Competitie.
• 25% korting op de Cava Gramona Gran Reserva 'Imperial' Brut voor 3 maanden.