Van onze partners

Sven Beijk mede-eigenaar van het Rotterdamse Panenka en Het Statencafé: 'Je kunt met iedereen afspraken maken, mits je de juiste wegen bewandelt, en daar heb je soms wat hulp bij nodig.'

Horecasucces in Rotterdam: passie, doorzettingsvermogen en een goed plan

Sven Beijk en Wim de Klerk zijn de drijvende krachten achter het Rotterdamse Panenka en Het Statencafé. Verschillende concepten, maar allebei...

Verstegen vernieuwt met oog voor traditie en innovatie

Verstegen vernieuwt met oog voor traditie en innovatie

Verstegen tilt het professionele assortiment naar een hoger niveau met een mooie merkoptimalisatie. De producten exclusief voor de professionele chef...

Bron: Wegter.

Maak van je gasten terugkerende bezoekers met sfeervolle en unieke tafelaankleding

Een goede tafelaankleding is het visitekaartje van je zaak; het zorgt voor een fijne sfeer waardoor gasten langer blijven, vaker terugkomen én dus...

Julian van de Steeg, CEO van BridgeFund: 'Wij begrijpen dat als je een kans ziet, je snel wilt handelen.'

Waarom geld lenen om je horecazaak vooruit te helpen?

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat groei vaak afhankelijk is van investeringen. Of het nu gaat om nieuwe apparatuur, een...

De Blanche Dael-branderij, met een koffiecafé, koffie- en theewinkel én een koffieschool voor SCA- en barista trainingen. Liefhebbers kunnen eveneens een branderijtour boeken.

Blanche Dael: het best bewaarde koffiegeheim van het zuiden

Al bijna 150 jaar staat de Zuid-Limburgse koffiebranderij Blanche Dael synoniem voor ambachtelijke kwaliteitskoffie en -thee. Met een gevarieerd...

Agrarisch ondernemer Ineke Haast met Ben van Aken, eigenaar van het Romerhuis: 'We willen onze gasten blijvend verrassen.'

Unieke koffiebeleving met verse melk uit de regio

In het hart van Venlo, in een historisch pand uit 1492, streeft chocolade- en koffiebar Het Romerhuis naar perfectie in elke kop koffie. 'We willen...

Indie-merk Fritz-kola bestormt horeca met smaak en karakter

Indie-merk Fritz-kola bestormt horeca met smaak en karakter

Een trendy uitstaling, een uniek aanbod en een maatschappelijke boodschap die past bij deze tijd; het is dé manier om jongvolwassenen aan je...

Tommy van der Kooij en Jesper van der Heijden zijn mede-eigenaar van drie succesvolle Domino’s vestigingen in Delft.

Van pizzabezorger tot mede-eigenaar van drie succesvolle Domino's vestigingen

Tommy van der Kooij (41) en Jesper van der Heijden (33) zijn meer dan zakenpartners; ze zijn het bewijs dat je met de juiste instelling, passie voor...

Bryan Hilders, Key Account Manager Horeca bij FrieslandCampina naast Jan Willem Bloem van De Walhoorn in Otterlo.

'Verhoog je gastbeleving en omzet met Chocomel voor Professionals'

Eigenaar Jan Willem Bloem van De Walhoorn in Otterlo maakt gebruik van 'Chocomel voor Professionals' van FrieslandCampina. De fabrikant heeft er...

Chef-kok Ton van Houwelingen: ‘De producten van Debic zijn zo gemaakt dat je er je eigen draai aan kunt blijven geven.’

De nieuwe Debic Cheesecake'van taart tot in een glaasje'

The Local Club is een van de nieuwe hotspots in de Nederlandse horeca. Mede-eigenaar/chef-kok Ton van Houwelingen gebruikt zo veel mogelijk lokale...