Lseven Boxtel
Horecasucces in Rotterdam: passie, doorzettingsvermogen en een goed plan
Sven Beijk en Wim de Klerk zijn de drijvende krachten achter het Rotterdamse Panenka en Het Statencafé. Verschillende concepten, maar allebei...
Sven Beijk en Wim de Klerk zijn de drijvende krachten achter het Rotterdamse Panenka en Het Statencafé. Verschillende concepten, maar allebei...
Verstegen tilt het professionele assortiment naar een hoger niveau met een mooie merkoptimalisatie. De producten exclusief voor de professionele chef...
Een goede tafelaankleding is het visitekaartje van je zaak; het zorgt voor een fijne sfeer waardoor gasten langer blijven, vaker terugkomen én dus...
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat groei vaak afhankelijk is van investeringen. Of het nu gaat om nieuwe apparatuur, een...
Al bijna 150 jaar staat de Zuid-Limburgse koffiebranderij Blanche Dael synoniem voor ambachtelijke kwaliteitskoffie en -thee. Met een gevarieerd...
In het hart van Venlo, in een historisch pand uit 1492, streeft chocolade- en koffiebar Het Romerhuis naar perfectie in elke kop koffie. 'We willen...
Een trendy uitstaling, een uniek aanbod en een maatschappelijke boodschap die past bij deze tijd; het is dé manier om jongvolwassenen aan je...
Tommy van der Kooij (41) en Jesper van der Heijden (33) zijn meer dan zakenpartners; ze zijn het bewijs dat je met de juiste instelling, passie voor...
Eigenaar Jan Willem Bloem van De Walhoorn in Otterlo maakt gebruik van 'Chocomel voor Professionals' van FrieslandCampina. De fabrikant heeft er...
The Local Club is een van de nieuwe hotspots in de Nederlandse horeca. Mede-eigenaar/chef-kok Ton van Houwelingen gebruikt zo veel mogelijk lokale...