1. Iris van Baar- de Laat van Landgoed Huize Bergen wint Het Glazen Kalf 2024
  2. 1NUL8 opent met 'Let's Meat' laagdrempelig vleesrestaurant in Rotterdam
  3. Steakhuis Piet de Leeuw breidt uit met twee nieuwe zaken
  4. GesponsordRosé hamburgers serveren: de risico's en verplichtingen
  5. BBQ-trends: Grote vleesdelen met alleen zout als smaakdrager
  6. Eindhovens vleesrestaurant Mr. Meat gaat volledig vegetarisch
  7. GesponsordDankzij authentiek vakmanschap gaan deze snijmachines 50 jaar mee
  8. HorecaEventTT voor de tweede keer in WTC Leeuwarden
  9. Loetje introduceert plantaardige biefstuk die smaakt en voelt als echt vlees
  10. Horecagroothandels zetten grote stap voor kippenwelzijn
  11. Nice to Meat introduceert Hokkaido Wagyu
  12. Cannibale Royale opent eerste restaurant in Rotterdam
  13. Franse restaurants moeten herkomst vlees op menukaart vermelden
  14. Van Bommel Beef: Kroketten en bitterballen van Limousin-runderen
  15. Nice to Meat lanceert revolutionair Zwitsers Luma-vlees
  1. Dichte restaurants zorgen voor daling vleesconsumptie
  2. Sagardi Amsterdam introduceert culinair evenement Esentzia Sagardi
  3. Jord Althuizen: 'Koken op vuur geeft extra dimensie'
  4. Vleesconsumptie blijft stijgen: 'Flexitariër doet buitenshuis minder zijn best'
  5. Sulfiet wordt ondanks verbod nog steeds in vlees gebruikt
  6. Creatief met carpaccio
  7. Café de 1ste Aanleg en slager bereiden winnende bierworst
  8. Wagyu-burger? Alleen als je je écht wilt onderscheiden
  9. Bijzondere kroket bij Paul van Gurp
  10. Wagyu Masterclass: 'Wagyu breder toegankelijk voor de horeca'
  11. Verleiden met luxe broodbeleg
  12. 'Paardenvlees Willy Selten ook in sterrenrestaurants terechtgekomen'
  13. 'Te weinig vlees in rundvleeskroketten
  14. Diervriendelijk vlees niet veel duurder
  15. Hogere marge door minder vlees en meer groente