Trompenburg Tuinen & Arboretum
Voor deze bedragen staat carpaccio op de kaart in 15 Nederlandse steden
Dishdevil brengt menukaarten van alle (a la carte) restaurants in beeld. Dit kost carpaccio in 15 Nederlandse steden.
Dishdevil brengt menukaarten van alle (a la carte) restaurants in beeld. Dit kost carpaccio in 15 Nederlandse steden.
Ierlands authentieke graslandbouw, geworteld in eeuwenoude tradities, biedt chefs de kwaliteit en smaak die zij zoeken. Op familieboerderijen wordt met toewijding en vakmanschap gezorgd voor runderen die minimaal 220 dagen per jaar groen, voedzaam gras grazen. Deze ambachtelijke benadering sluit goed aan bij de eisen van topchefs die streven naar grasgevoerd rundvlees van de hoogste kwaliteit.
Met zijn unieke balans tussen traditie en innovatie is Irish Grass Fed Beef bezig een vaste plek te veroveren op de menukaarten van topchefs wereldwijd. Dit rundvlees, geworteld in de eeuwenoude Ierse landbouw, wordt geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen en biedt een smaakervaring die zelfs de meest kritische fijnproevers overtuigt.
Eveline Wu opent deze week haar nieuwe vleesrestaurant Matsu in Eindhoven. De ondernemer, bekend van de Mood-franchise, gaat er zélf weer koken. Ze slaat een compleet nieuwe weg in. 'Maar het beste verdienmodel blijft kwaliteit bieden.'
Op Gastvrij Rotterdam werd de wedstrijd Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf 2024 gehouden.
Op de Binnenrotte in Rotterdam is 'new era' vleesrestaurant 1NUL8 Let's Meat geopend. Het is de derde vestiging van eigenaren Floris van der Sluis en Fabian Loveriks. Zij openden na restaurant annex club Meent vorig jaar ook cocktailbar & restaurant 1NUL8 Basement.