2454429635
Menukaart prijsbepaling

Voor deze bedragen staat carpaccio op de kaart in 15 Nederlandse steden

Dishdevil brengt menukaarten van alle (a la carte) restaurants in beeld. Dit kost carpaccio in 15 Nederlandse steden.

Tijdens de jubileumreis ter ere van het 20-jarig bestaan van de Chefs’ Irish Beef Club brachten 12 Nederlandse chef-koks een bezoek aan de boerderij van John Phelan in Kilkenny, Ierland.Gesponsord
Gesponsord
Vlees

Gesponsord Waarom kiezen topchefs voor Irish Grass Fed Beef?

Ierlands authentieke graslandbouw, geworteld in eeuwenoude tradities, biedt chefs de kwaliteit en smaak die zij zoeken. Op familieboerderijen wordt met toewijding en vakmanschap gezorgd voor runderen die minimaal 220 dagen per jaar groen, voedzaam gras grazen. Deze ambachtelijke benadering sluit goed aan bij de eisen van topchefs die streven naar grasgevoerd rundvlees van de hoogste kwaliteit.

Ierse Black Angus runderen in Sligo Bay, Ierland.Gesponsord
Gesponsord
Vlees

Gesponsord De onderscheidende kwaliteit van Irish Grass Fed Beef

Met zijn unieke balans tussen traditie en innovatie is Irish Grass Fed Beef bezig een vaste plek te veroveren op de menukaarten van topchefs wereldwijd. Dit rundvlees, geworteld in de eeuwenoude Ierse landbouw, wordt geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen en biedt een smaakervaring die zelfs de meest kritische fijnproevers overtuigt.

Eveline Wu (links) en een deel van haar team in restaurant Matsu
Eveline Wu

Eveline Wu houdt scherp oog voor trends en opent nieuw restaurant Matsu in uniek pand

Eveline Wu opent deze week haar nieuwe vleesrestaurant Matsu in Eindhoven. De ondernemer, bekend van de Mood-franchise, gaat er zélf weer koken. Ze slaat een compleet nieuwe weg in. 'Maar het beste verdienmodel blijft kwaliteit bieden.'

Kookwedstrijd

Iris van Baar- de Laat van Landgoed Huize Bergen wint Het Glazen Kalf 2024

Op Gastvrij Rotterdam werd de wedstrijd Jonge Keukenhelden en Het Glazen Kalf 2024 gehouden.

Openingen

1NUL8 opent met 'Let's Meat' laagdrempelig vleesrestaurant in Rotterdam

Op de Binnenrotte in Rotterdam is 'new era' vleesrestaurant 1NUL8 Let's Meat geopend. Het is de derde vestiging van eigenaren Floris van der Sluis en Fabian Loveriks. Zij openden na restaurant annex club Meent vorig jaar ook cocktailbar & restaurant 1NUL8 Basement.

  1. Steakhuis Piet de Leeuw breidt uit met twee nieuwe zaken
  2. GesponsordRosé hamburgers serveren: de risico's en verplichtingen
  3. BBQ-trends: Grote vleesdelen met alleen zout als smaakdrager
  4. Eindhovens vleesrestaurant Mr. Meat gaat volledig vegetarisch
  5. GesponsordDankzij authentiek vakmanschap gaan deze snijmachines 50 jaar mee
  6. HorecaEventTT voor de tweede keer in WTC Leeuwarden
  7. Loetje introduceert plantaardige biefstuk die smaakt en voelt als echt vlees
  8. Horecagroothandels zetten grote stap voor kippenwelzijn
  9. Nice to Meat introduceert Hokkaido Wagyu
  10. Cannibale Royale opent eerste restaurant in Rotterdam
  11. Franse restaurants moeten herkomst vlees op menukaart vermelden
  12. Van Bommel Beef: Kroketten en bitterballen van Limousin-runderen
  13. Nice to Meat lanceert revolutionair Zwitsers Luma-vlees
  14. Dichte restaurants zorgen voor daling vleesconsumptie
  15. Sagardi Amsterdam introduceert culinair evenement Esentzia Sagardi
  1. Jord Althuizen: 'Koken op vuur geeft extra dimensie'
  2. Vleesconsumptie blijft stijgen: 'Flexitariër doet buitenshuis minder zijn best'
  3. Sulfiet wordt ondanks verbod nog steeds in vlees gebruikt
  4. Creatief met carpaccio
  5. Café de 1ste Aanleg en slager bereiden winnende bierworst
  6. Wagyu-burger? Alleen als je je écht wilt onderscheiden
  7. Bijzondere kroket bij Paul van Gurp
  8. Wagyu Masterclass: 'Wagyu breder toegankelijk voor de horeca'
  9. Verleiden met luxe broodbeleg
  10. 'Paardenvlees Willy Selten ook in sterrenrestaurants terechtgekomen'
  11. 'Te weinig vlees in rundvleeskroketten
  12. Diervriendelijk vlees niet veel duurder
  13. Hogere marge door minder vlees en meer groente
  14. Belgen ziek na eten besmet everzwijn; NVWA alert
  15. Vlees Selten in kroket, salami en hamburger