Flore** sluit tijdelijk deuren, opent pop-up en heropent na transformatie

Flore** sluit tijdelijk deuren, opent pop-up en heropent na transformatie

Flore, bekroond met twee Michelin-sterren, een Groene Ster en een top 10-positie in de wereldwijde We're Smart Green Guide, staat aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk.

Luc Martin, chef en eigenaar van Pig & Rye, dat inmiddels gesloten is

Luc Martin en Gijs Bruurs bundelen krachten met nieuw pop-up project: Project Pork

Voormalig eigenaar van Pig & Rye, Luc Martin, en Gijs Bruurs van Mycelium Concepts, bekend van chefsevents en pop-up restaurants, lanceren samen Project Pork.

Restaurant Chocolat vindt tijdelijk onderkomen in Hotel Keyser Breda

Restaurant Chocolat vindt tijdelijk onderkomen in Hotel Keyser Breda

De kerstdagen zijn gered! Met deze woorden kondigt ondernemer en chef-kok Dorus Clement aan dat restaurant Chocolat tijdelijk opent als pop-up in hotel Keyser, eveneens in Breda.

Unieke pop-up van Gijs Bruurs en Edwin Vinke in Eindhoven

Unieke pop-up van Gijs Bruurs en Edwin Vinke in Eindhoven

Tijdens de Dutch Design Week 2024 in Eindhoven zullen Gijs Bruurs van Mycelium Concepts en voormalig tweesterrenchef Edwin Vinke de werkplaats van de internationaal bekende ontwerper Nacho Carbonell omtoveren tot een exclusief restaurant.

Karma Kebab opent vestiging in Amsterdam

Karma Kebab opent vestiging in Amsterdam

Karma Kebab breidt uit. Vanaf 27 september opent de keten een restaurant in het hart van Amsterdam op Leidsekruisstraat.

Arturo Dalhuisen blijft bij Gossler & Florin

Arturo Dalhuisen blijft bij Gossler & Florin

Na een succesvolle pop-up van een maand bij Gossler & Florin aan de Lindengracht in Amsterdam heeft Arturo Dalhuisen zijn verbintenis tot het einde van 2024 verlengd.