Arturo Dalhuisen blijft bij Gossler & Florin

Arturo Dalhuisen blijft bij Gossler & Florin

Na een succesvolle pop-up van een maand bij Gossler & Florin aan de Lindengracht in Amsterdam heeft Arturo Dalhuisen zijn verbintenis tot het einde van 2024 verlengd.

‘In eerste instantie zou ik de keuken een maand doen, maar ik voel mij hier dermate op mijn plek en het menu is zo enthousiast ontvangen dat ik ernaar uitkijk om tenminste tot en met het einde van dit jaar invulling te geven aan de culinaire ambitie van Gossler & Florin’, verklaart hij. 'Ik ben heel blij met de samenwerking met gastvrouw en sommelier Isabeau Verdaas (ex Al Dente - Breda), een professional pur sang.’

In het pop-up-restaurant laat Dalhuisen proeven hoe zijn culinaire signatuur zich de afgelopen jaar ontwikkeld heeft. Dalhuisen kookt zuiver en uitgesproken.

Bij Gossler & Florin kookt Dalhuisen elke maand een nieuw menu, waarvan de gerechten ook a-la-carte te bestellen zijn. Gossler en Florin is open voor diner en lunch rond het weekend en is gevestigd in het voormalige Daalder in de Jordaan. Het restaurant maakt deel uit van de Daalder Groep, waartoe ook Daalder* van Dennis Huwaë behoort.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.