‘In eerste instantie zou ik de keuken een maand doen, maar ik voel mij hier dermate op mijn plek en het menu is zo enthousiast ontvangen dat ik ernaar uitkijk om tenminste tot en met het einde van dit jaar invulling te geven aan de culinaire ambitie van Gossler & Florin’, verklaart hij. 'Ik ben heel blij met de samenwerking met gastvrouw en sommelier Isabeau Verdaas (ex Al Dente - Breda), een professional pur sang.’
In het pop-up-restaurant laat Dalhuisen proeven hoe zijn culinaire signatuur zich de afgelopen jaar ontwikkeld heeft. Dalhuisen kookt zuiver en uitgesproken.
Bij Gossler & Florin kookt Dalhuisen elke maand een nieuw menu, waarvan de gerechten ook a-la-carte te bestellen zijn. Gossler en Florin is open voor diner en lunch rond het weekend en is gevestigd in het voormalige Daalder in de Jordaan. Het restaurant maakt deel uit van de Daalder Groep, waartoe ook Daalder* van Dennis Huwaë behoort.