Harderwijks restaurant met plek in culinaire gidsen sluit deuren

Harderwijks restaurant met plek in culinaire gidsen sluit deuren

Opnieuw houdt een restaurant met vermeldingen in de culinaire gidsen ermee op. Chez Brochard sluit de deuren op 1 oktober. 'De laatste maanden gaan we feestelijk afsluiten', zo is te lezen op de Facebookpagina van de eetgelegenheid.

De Woage: van soep en schnitzel naar ster en champagne

De Woage: van soep en schnitzel naar ster en champagne

De Michelinster die restaurant De Woage in Gramsbergen in 2023 ontving, was een grote verrassing. Niet in de laatste plaats voor ondernemers Jelle Jansen en Corine Kleine zelf. 'Je denkt ineens; wacht eens even, wij kunnen blijkbaar ook wel wat.'

Luister hier naar Werner Loens over Michelin 2023

Luister hier naar Werner Loens over Michelin 2023

Werner Loens heeft met de bekendmaking van de Michelinsterren van 2023 zijn laatste presentatie als hoofdinspecteur meegemaakt. Eind dit jaar stopt Loens en voor de microfoon van Misset Horeca ging hij nog één keer in op alle nieuwe en vervallen sterren én op de gelekte foto.

Foto's: terugblik op emotionele middag Michelin 2023 in De La Mar

Foto's: terugblik op emotionele middag Michelin 2023 in De La Mar

De bekendmaking van de Michelin 2023 was maandag 24 april een emotionele gebeurtenis. Tranen van vreugde waren meer dan eens waarneembaar. Een overzicht in foto's.

Groene sterrestaurant de Dyck: 'Duurzaam is goed, circulair is beter'

Groene sterrestaurant de Dyck: 'Duurzaam is goed, circulair is beter'

Zelfvoorzienend Restaurant de Dyck, gelegen in Woubrugge, is beloond met een Groene Michelinster. Met boerenverstand, Hollandse nuchterheid en een flinke dosis eigenwijsheid kiest de Dyck sinds het haar deuren opende in 2012 niet voor de makkelijkste, maar altijd voor de voor hèn enige juiste weg.

Chef-koks Tim Bood en Hette Hettema.

Michelinster Central Park: 'Mooi, maar gaan op dezelfde voet verder'

Central Park gevestigd in Voorburg is bekroond met een Michelinster. Met een daverend applaus werden de chef-koks Tim Bood en Hette Hettema met een euforisch gevoel onthaalt op het podium door het publiek.