Marketing

8 tips over gastbenadering waarmee je winst kunt maximaliseren

Ondernemers voorzien van adviezen om aan het eind van het jaar meer winst over te houden. Horeca-adviseur Franck Evers en zijn compagnon Frank Laumen schreven er een boek over: Essentiële horeca management strategieën voor de nieuwe generatie. Misset Horeca mag 15 tips weggeven. In dit eerste deel 8 tips over gastbenadering.

‘Iedereen met een Dinercadeau op zak, is een potentiële klant voor aangesloten restaurants.'Gesponsord
Gesponsord
Marketing

Gesponsord Risicoloze marketing voor restaurants met Dinercadeau

Dinercadeau is een veelzijdige en toegankelijke cadeaukaart en daarnaast voor horecaondernemers een effectief middel om meer klanten te trekken en hun zichtbaarheid te vergroten. Inmiddels zijn ruim drieduizend restaurants aangesloten en groeit het acceptantennetwerk nog dagelijks.

Boekings- en reserveringssystemen

Directe boekingen gestegen, Booking.com belangrijkste boekingskanaal

Het Europe Booking Channel Trends Report analyseerde meer dan 3,9 miljoen reserveringen om aan te tonen welke distributiekanalen de meeste boekingen naar onafhankelijke hotels brachten in de belangrijkste toeristische markten in Europa.

Marketing

Gespot op Ibiza: een glazen hotelkamer in de lobby waar gasten gratis mogen overnachten

In het midden van de lobby van het Paradiso Ibiza Art Hotel staat de Zero Suite. Het is een glazen hotelkamer waar het licht voortdurend brandt. Hotelmedewerkers en gasten kunnen zo dag en nacht in de kamer kijken. Gasten die de suite boeken hoeven niets te betalen.

Marketing

De Beren lanceert eigen sportsokken

In september krijgen alle gasten bij De Beren, nadat ze genoten hebben van een satémenu, een gratis paar De Beren Sportsokken mee naar huis. En in oktober heeft iedereen die eigenaar is van de sokken recht op een tweede lunchgerecht gratis, bij inlevering van het label.

horecabedrijf-starten

Marketingtips: Zo zorg je voor meer gasten in je horecazaak

Meer gasten aantrekken naar je horecazaak is essentieel. Je wilt dat ze meer besteden, tevreden zijn en terugkomen. Het is ook belangrijk dat ze anderen over de zaak vertellen. Maar hoe bereik je dit? Hier zijn enkele tips van Okido om je zaak te laten groeien.

  1. 25 jaar Hard Rock Cafe Amsterdam: Value for money en merchandise als belangrijke pijlers
  2. Merchandise: iets voor jouw horecazaak?
  3. Centraal Baarlo over winst Terras Top 100: 'Opgewacht door menigte met vuurwerk, confetti en fanfare'
  4. Mega-succes dankzij TikTok: lunchroom uit Apeldoorn heeft de gouden formule
  5. 'Verbeter je online reviews' en andere tips waarmee je winst kunt maximaliseren
  6. Restaurant The Lemon Tree gehackt, eigenaar weigerde 'losgeld' te betalen
  7. Tips foodfotografie: alles wat je moet weten over eten fotograferen
  8. Bep van Mokum (Jiskefet) nieuwe gezicht bij Ron Gastrobar van Ron Blaauw (met video)
  9. Het belang van branding in de horeca: 'Besparen én omzet laten stijgen'
  10. Restaurant Capriole Café in Den Haag wordt PuuRR aan de Binck
  11. Chef Ferran Adrià opent deuren van elBulli1846 voor eenmalige overnachting
  12. Horecamedewerkers bedenken ludieke Valentijns actie: 'Date Lokaal'
  13. 10 TikTok tips voor horecaondernemers: 'Irritatie is een goede inspiratiebron'
  14. Is jouw horecazaak ook een sterk merk? Deze vijf bedrijven hebben het voor elkaar
  15. Gaat 'adults only' een trend worden in de Nederlandse hotelwereld?
  1. Vier manieren om gasten langer in je lobby te laten verblijven
  2. Wat zijn de 6 P's in de horeca?
  3. The Avocado Show: tips voor social media marketing
  4. Big Bread Kitchen wil in 10 jaar groeien van 30 naar 100 locaties
  5. Hoe kun je je als horecabedrijf online én offline goed presenteren?
  6. Bereik online meer gasten met goede SEO-strategie
  7. Nocto lanceert social media platform voor horeca in Rotterdam
  8. Ron Simpson van The Avocado Show over 'onweerstaanbare horecamarketing'
  9. Fietsnetwerk.nl koppelt horeca aan fietsersdoelgroep
  10. De Wiemsel stapt over van Relais & Châteaux naar Romantik Hotels
  11. Dj Mattie Valk promoot Bram Ladage-kerstbal: 'Een heus collectors item'
  12. Cafetaria Borst grijpt net naast titel slechtste slogan van 2021
  13. Nederlander Lyan van Furth uitgeroepen tot 'Food Photographer of the Year'
  14. Eigen snack voor dorpskernen jarig Wijk bij Duurstede bij Het Oude Raedthuys
  15. Ceo Google Nederland over nieuwe Google-functies voor MKB