De Beren lanceert eigen sportsokken

De Beren lanceert eigen sportsokken

In september krijgen alle gasten bij De Beren, nadat ze genoten hebben van een satémenu, een gratis paar De Beren Sportsokken mee naar huis. En in oktober heeft iedereen die eigenaar is van de sokken recht op een tweede lunchgerecht gratis, bij inlevering van het label.

Iedere gast die gedurende de maand september een satémenu bestelt in één van de De Beren restaurants, krijgt een paar De Beren Sportsokken cadeau.

Iedereen die in september een paar van die geweldige sportsokken bemachtigd heeft, kan van 1 t/m 31 oktober weer bij De Beren terecht. Op vertoon van het label dat aan de sokken zit, krijgen gasten bij één van de restaurants het tweede lunchgerecht gratis. Ook zijn er op het label speciale kortingscodes te vinden die te gebruiken zijn bij een select aantal van de bezorgrestaurants.

Sokken voor alle sportievelingen

De Beren wil met de sportsokken verschillende sporten in de schijnwerpers zetten met deze actie. 'Van de wielrenners en hardlopers tot de voetbalfans, iedereen kan met deze sokken zijn favoriete sport in stijl beoefenen. En een Netflix-marathon, is volgens De Beren ook een marathon.'

Bekijk deze collectie

Gastbenadering

Ontdek de essentie van gastvrijheid en bijverkoop in de horeca met deze nieuwe collectie. Van gastvrijheidslessen tot effectieve klachtenafhandelingstechnieken, wij bieden waardevolle inzichten voor het creëren van positieve ervaringen. Leer hoe medewerkers een blijvende indruk kunnen achterlaten en ontdek strategieën om bijverkoop te stimuleren.