1. Koffie in de horeca: breed inzetbaar en hoge marges - alles wat je moet weten over koffie
  2. Ivo Smeets wint NK Biertappen: 'Perfect bier tappen is een kunst'
  3. Dit zijn de wijntrends van de Wine Professional
  4. The Dylan Amsterdam presenteert 'nieuw, alcoholvrij avontuur'
  5. Scoren met deze alcoholvrije spirits en dranken
  6. 'Horeca kan omzet op dranken met 16% verhogen door beter aanbod alcoholvrij en -arm bier'
  7. Deze sommeliers kiezen voor ongewone wijnen bij gewone kerstgerechten
  8. Herbruikbare wijnfles bezig aan opmars in de horeca
  9. Wijnboeren stevenen af op slechtste oogstjaar sinds 1961
  10. Sinterklaas- en kerstkoffie: inspiratie voor de koffiekaart rond de feestdagen
  11. 75 jaar Nederlandse Bartenders Club: 'Goede cocktail slechts het begin'
  12. Aziatische gerechten en Duitse wijnen: 'Niet alleen zoete, maar ook droge wijnen harmoniëren'
  13. Acht praktische tips voor een gastronomische bierpairing
  14. Duitse en Franse wijnboeren verwachten flink lagere druivenoogst
  15. 36x winterse koffie: verwarm je gasten op koude dagen
  1. Natuurwijn steeds populairder in de horeca
  2. Blijdschap bij winnende Michelincollega's van restaurant Showw*
  3. Sommelier van het Jaar bij Michelin is Lendl Mijnhijmer van Showw*
  4. Utrechtse bierbrouwer overtuigd: 'Over tien jaar is fresh hop groter dan bokbier.'
  5. Ondernemer heeft oplossing tegen bierverspilling: 'Werkt perfect!'
  6. Koffie en thee na kraanwater meest gedronken dranken in Nederland
  7. Gespot: Bij café Dulle Griet drink je schoenloos je bier
  8. Column Tom van Erven Dorens: 'Ga als klant van Heineken nu het gesprek aan'
  9. Gesponsord'Verhoog je gastbeleving en omzet met Chocomel voor Professionals'
  10. Eerste bierpairing evenement voor professionals: Craft Culinair
  11. Nick Vrielink wint voor derde keer op rij NBC National Cocktail Competition
  12. Fameus restaurant In Den Gapenden Eter gaat door als Café De Gaper
  13. Welke wijnopleidingen zijn er en waarvoor leiden ze op?
  14. Horecava Innovation Awards op de schop
  15. Kiona Malinka belooft horeca: 'Eerlijke thee die je niet kunt verknoeien'