Hotelschool The Hague
Ivo Smeets wint NK Biertappen: 'Perfect bier tappen is een kunst'
Ivo Smeets, werkzaam bij Café In Den Ouden Vogelstruys in Maastricht, is tijdens de Horecava gekroond tot de beste biertapper van Nederland.
Ivo Smeets, werkzaam bij Café In Den Ouden Vogelstruys in Maastricht, is tijdens de Horecava gekroond tot de beste biertapper van Nederland.
Misset Horeca bezocht natuurlijk ook de Wine Professional, de aparte wijnbeurs die traditiegetrouw tegelijk met de Horecava in de RAI wordt gehouden. Dit zijn de wijntrends die ons opvielen.
Geen high wine, maar dry wine. The Dylan Amsterdam's Bar Brasserie OCCO trapt daarmee het nieuwe jaar af.
Het is Dry January. Tijd om de drankkaart te voorzien van de nieuwste alcoholvrije spirits en dranken. 21x inspiratie voor de groeiende vraag naar volwaardige non-alcoholische dranken en cocktails.
De behoefte aan een alcoholarm- en vrij aanbod in de horeca groeit. Niet alleen tijdens Dry January. Dit blijkt uit onderzoek van Lowlander, uitgevoerd door Future of Food Institute.
Natuurlijk kennen we allemaal onze klassiekers voor de wijnparing bij de kerstgerechten.