grow Recruitment
Aziatische gerechten en Duitse wijnen: 'Niet alleen zoete, maar ook droge wijnen harmoniëren'
Wijn-spijscombinaties bij Aziatisch eten wordt veelal als uitdagend gezien.
Wijn-spijscombinaties bij Aziatisch eten wordt veelal als uitdagend gezien.
Op de eerste editie van Craft Culinair zijn tips gedeeld voor het schenken van bier in restaurants.
Duitse wijnboeren rekenen dit jaar op de kleinste druivenoogst sinds 2017. Ook Franse wijnboeren hebben dit jaar ook te lijden gehad onder slechte weersomstandigheden.
Op koude herfst- en winterdagen kun je gasten verrassen en verleiden met winterse koffies.
Natuurwijn wordt steeds populairder. Niet alleen in gespecialiseerde wijnbars of restaurants, maar ook in de brede horeca.
Ze zijn nog geen tien maanden bezig, maar restaurant Showw* in Amsterdam heeft de eerste ster al binnen. Tijdens de Michelin Gids Ceremonie Nederland in Maastricht sleepte chef Dorus Floris de onderscheiding in de wacht.