digitale magazine

Misset Horeca 12 2024

Het nieuwe jaar is hét moment om je bedrijf eens goed onder de loep te nemen. Ga je verder op de succesvolle weg die je al bewandelt? Of is het tijd voor een andere route om jezelf opnieuw uit te vinden en om relevant te blijven? In deze vernieuwde editie belichten we trends en praktijkvoorbeelden die inspirerend zijn bij het maken van die keuze.

digitale magazine

Misset Horeca 11 2024

Deze editie staat helemaal in het teken van Design. Wat zijn de trends en ontwikkelingen op het gebied van horeca interieur en waar moet je aan denken als het gaat om conceptontwikkeling? Verder veel inspiratie van prachtig gestylde horecazaken: met internationale allure, monumentaal historisch of juist heel eigentijds.

digitale magazine

Misset Horeca 10 2024

In deze editie blikken we vooruit op de bekendmaking van de Michelinsterren. Waar gaan ze vallen? En hoe is het om opeens een ster te hebben? Ook vertellen horecaondernemers over hun zaak en hun bedrijfsvoering. Verder veel inspiratie op het gebied van fingerfood, snacks en koffiecocktails.

digitale magazine

Misset Horeca 8-9 2024

Horecaondernemers passen hun zaak geregeld aan. Het concept, interieur of de keuken moet gewijzigd worden omdat de markt daarom vraagt. In deze editie vertellen ondernemers hoe ze hun bedrijf transformeerden. Van fine dining restaurant naar pannenkoekformule, van restaurant naar restobar, van seizoenbedrijf tot jaarrond exploitatie of van feestcafé naar grand café.

digitale magazine

Misset Horeca 7 2024

Misset Horeca 7 staat helemaal in het teken van de Terras Top 100 2024. De 100 bedrijven in de lijst worden beschreven, in volgorde gezet en geplot op de kaart van Nederland. Ook is er aandacht voor de provinciewinnaars, de winnaar van de publieksprijs en de Parel. In de Eregallerij komen de winnaars van voorgaande edities voorbij.

digitale magazine

Misset Horeca 6 2024

In deze editie veel aandacht voor het terras. Marcel Westerveld verklaart het succes van zijn terras. Vertrekkend hoofdinspecteur van Michelin, Werner Loens, vertelt nog één keer zijn verhaal. Foto's laten het nieuwe high-end concept The Siren zien en de ondernemers achter Otemba willen de wereld veroveren met Japanse ramen en gyoza. Peter Vos en Roy van Veghel draaien hun zaak gasloos en energieneutraal. Ook de ondernemer achter Café Keppler vertelt zijn ondernemersverhaal. Binnenkijken kan bij bar-restaurantconcept Bisous en Bistro Vief.