Hotelschool The Hague
FHC viert 30-jarig bestaan met gastronomische hoogstandjes en uitreiking van de Formule Awards
De Noordkade in Veghel dit jaar hét decor voor de jaarlijkse ondernemersdag van FHC Formulebeheer.
De Noordkade in Veghel dit jaar hét decor voor de jaarlijkse ondernemersdag van FHC Formulebeheer.
Cafetaria Doklanden heeft als hoofdprijswinnaar Verantwoord Frituren een maand vloeibaar frituurvet gewonnen.
Op 9 oktober is het Nationale Krokettendag. Augurkenkoning Oos Kesbeke lanceert augurkenkroktetjes. 8 tips om te shinen met kroketten.
Het besluit kwam vorig jaar zomer, maar nu is de kogel echt door de kerk. Preuverie de Toren in Echt is verkocht. Eigenaar Wouter Wolters is klaar om 'aan het tweede deel van zijn leven te beginnen'.
Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) houdt maandag 3 juni bij Hotel Van der Valk in Vianen een bijzondere jaarvergadering. Frans van Rooij (1959), die in 2011 de vereniging oprichtte, treedt dan terug en Alide van Toor (1965) zal worden voorgedragen als zijn opvolger.
Verantwoord Frituren viert jaar twintigjarig jubileum met een prachtig resultaat: het aandeel vloeibaar frituurvet in de horeca is gestegen van 51% tot 90%. Ook is de vetzuursamenstelling sterk verbeterd. 'We zijn heel trots op wat we samen met de cafetariaondernemers hebben bereikt', vertelt Janneke van der Bijl namens MVO. 'Met deze campagne laten we zien dat je door samen te werken met kleine stappen grote veranderingen kunt maken.'