1. 'Horeca kan omzet op dranken met 16% verhogen door beter aanbod alcoholvrij en -arm bier'
  2. Bierprijzen 2025 bekend: ondernemers geconfronteerd met hogere kosten
  3. Waarom poolcafé De Keu al 40 jaar geen personeelstekort heeft
  4. Acht praktische tips voor een gastronomische bierpairing
  5. Onderzoek: Slechte taptechniek kost horeca miljoenen euro's
  6. Le Bon Vivant wil met nieuw culinair concept een Michelinster verdienen
  7. Utrechtse bierbrouwer overtuigd: 'Over tien jaar is fresh hop groter dan bokbier.'
  8. Ondernemer heeft oplossing tegen bierverspilling: 'Werkt perfect!'
  9. Gespot: Bij café Dulle Griet drink je schoenloos je bier
  10. Column Tom van Erven Dorens: 'Ga als klant van Heineken nu het gesprek aan'
  11. Eerste bierpairing evenement voor professionals: Craft Culinair
  12. GesponsordMergel Wit van Stadsbrouwerij Maastricht is uniek in de bierwereld
  13. De nieuwe terras- en zomerdranken: van bieren, premix mocktails tot fris en sap
  14. Peter Rouwen over hop burn en 'blinde bieren': 'We komen er niet onderuit'
  15. Pop-up café in de Domtoren in Utrecht van brouwerij uit de stad
  1. Grote verschillen tussen bierprijzen tijdens carnaval: horeca in Oeteldonk goed voor 18 miljoen euro omzet
  2. Peter Rouwen: 'Gasten kiezen nog altijd voor echte bierklassiekers'
  3. Ramon de Klein is de beste biertapper van Nederland
  4. Eurobrouwers Schiedam breidt uit en opent tweede locatie in Rotterdam
  5. Peter Rouwen maakt zich zorgen: 'Blijft bier volksdrank of wordt het niche product?'
  6. Dit zijn de populairste 0.0 bieren
  7. Heineken bedankt ondernemers die online hun bier bestellen met eigen 'Thankswagen'
  8. Brouwerijen maken bierprijzen bekend: fust tot wel twintig euro duurder
  9. Doorstart voor failliete Utrechtse brouwerij De Leckere
  10. Oudste café van Texel is nu proeflokaal van alle brouwerijen op het eiland
  11. Peter Rouwen over moeilijke tijden: 'Er is werk aan de winkel voor kleine brouwers'
  12. GesponsordWarsteiner haalt 'sunshine beer' Salitos naar Nederland
  13. Bepaalt Untappd de bierselectie? 'Populaire bieren krijgen plaatsje op de bierkaart'
  14. Sheraton Amsterdam Airport Hotel maakt eigen bier van overtollig brood
  15. Peter Rouwen over gevaren van alcohol: 'We moeten ons gezond verstand gebruiken'