De Brabantse kookvedettes die tijdens Amuse in actie komen zijn Cas Spijkers, Albert Kooy, Dick Middelweerd, Ton Pinxten en Wolfslaar chef-kok Maarten Camps. De koks bereiden spannende gerechten uit de Spaanse en Portugese keuken. Edwin Raben, Sommelier van het Jaar, zorgt voor de wijn-spijscombinaties. Naast de culinaire prestaties van het Iberisch schiereiland kunnen gasten genieten van de melancholieke Portugese fado en stampende Spaanse flamenco-ritmes.
Voor een volledig verzorgde avond betalen gasten € 185,-. Met de opbrengst van het culinaire festival worden speeltuinen en –kamers ingericht in de Bredase Amphia Ziekenhuizen.
De Brabantse kookvedettes die tijdens Amuse in actie komen zijn Cas Spijkers, Albert Kooy, Dick Middelweerd, Ton Pinxten en Wolfslaar chef-kok Maarten Camps. De koks bereiden spannende gerechten uit de Spaanse en Portugese keuken. Edwin Raben, Sommelier van het Jaar, zorgt voor de wijn-spijscombinaties. Naast de culinaire prestaties van het Iberisch schiereiland kunnen gasten genieten van de melancholieke Portugese fado en stampende Spaanse flamenco-ritmes.
Voor een volledig verzorgde avond betalen gasten € 185,-. Met de opbrengst van het culinaire festival worden speeltuinen en –kamers ingericht in de Bredase Amphia Ziekenhuizen.